maritbet girişmaritbet
Veysel Eroğlu 'İstanbul'u susuzluktan kurtardık'

Veysel Eroğlu 'İstanbul'u susuzluktan kurtardık'

Eroğlu: "Hortumları ve kaçakları kesip size yatırım yapan bir kişiyim. Bazıları da çıkmış konuşuyor, konuşsunlar bakalım. Biz iş yapmaktan konuşmaya fırsat bulamıyoruz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hortumları ve kaçakları kesip size yatırım yapan bir kişiyim. Bazıları da çıkmış konuşuyor, konuşsunlar bakalım. Ben eski defterleri açarsam, onlar perişan olur. Biz iş yapmaktan konuşmaya fırsat bulamıyoruz. Biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz" dedi.

Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine beldesi meydanında vatandaşlara hitap eden Eroğlu, bu güzel beldede kendisini karşılayan partililerine, CHP'lilere ve MHP'lilere teşekkür etti.

Türkiye'de yapılan hizmetlerin herkes tarafından bilindiğini ve destanlar yazdıklarını belirten Eroğlu, son 11 yılda barajlar, göletler, sulama ve içme suyu tesisleri, yollar, hastaneler ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) uygulamaları gibi muazzam yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Ülkede son 11 yılda yapılanların geçmişteki yatırımlarla mukayese edilmesini isteyen Eroğlu, "Bütün CHP'li belediyeleri susuzluktan kurtaran biziz. Yoksa bugün pek çok şehrimiz susuzdu. 76 şehrimizi susuzluktan kurtardık" ifadesini kullandı.

İstanbul'u susuzluktan kurtardıklarını ve 2071 yılına kadar suyunu tedarik ettiklerini vurgulayan Eroğlu, yaptıkları büyük hizmetlerin süreceğini dile getirdi.

Eroğlu, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresindeki (İSKİ) görevinden bu yana hortumları kese kese gelen bir kişi olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

"Hortumları ve kaçakları kesip size yatırım yapan bir kişiyim. Bazıları da çıkmış konuşuyor, konuşsunlar bakalım. Ben eski defterleri açarsam, onlar perişan olur. Biz iş yapmaktan konuşmaya fırsat bulamıyoruz. Biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz. Bazıları diyor ki 'milliyetçilik.' Milliyetçilik, bayrağı zirveye dikmektir. IMF'ye borcu ödeyip onların karşısında Afyonlu gibi yürümektir, el pençe divan durmak değildir. Faiz lobisinin hortumlarını kesmektir. Zaten rahatsızlığın temelinde bunlar yatıyor. Bizden niye rahatsız bazıları çünkü hizmet ediyoruz. Millet, artık onların oyunlarına gelmeyecek. İstedikleri kadar tezgah kursunlar, istedikleri kadar montaj kaset üretsinler ama milletimiz bunları biliyor, milletimizin feraseti gerçekten muhteşem. Millet bizi tanıyor Allah'a şükür. İSKİ'ye geldiğimde ilk astığım tabela, 'Rüşvet alan da veren de melundur' idi. Hesap verileceğine inanan insanlarız. Onlar ise şimdi her türlü iftirayı yapıyor. Başbakanımız gibi bir dünya liderine iftira atıyorlar. Onların bir hesabı varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Bu millet, onları 30 Mart'ta sandığa gömecektir, buna inanıyorum."

Daha sonra Eroğlu, AK Parti Dereçine Belediye Başkan adayı Mesut Kadir Göçeri için vatandaşlardan destek istedi.

Sultandağı'na geçen ilçe meydanında kendisini karşılayan vatandaşları selamlayan ve burada yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren Eroğlu, AK Parti Belediye Başkan adayı Metin Kumcu'ya destek talep etti.

Eroğlu, Sultandağı'na bağlı Yeşilçiftlik beldesinde de halktan, partisinin Belediye Başkan adayı Şemsettin Kol'a destek çağrısında bulundu.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TBMM'ye sunulacak! Yapı polisliği kuruluyor!
  • 06.12.2021 10:44

TBMM'ye sunulacak! Yapı polisliği kuruluyor!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, yapı polisinin kurulmasından ...

Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES projesi açılıyor!
  • 06.11.2021 10:18

Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES projesi açılıyor!

Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES" Mardin ve Şırnak sınırları içerisin ...

"Hükümetimiz herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor"
  • 21.06.2018 10:43

"Hükümetimiz herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Hükümetimiz herkesi ev sahibi yapmak ...

İstanbul için susuzluk uyarısı!
  • 10.09.2020 09:45

İstanbul için susuzluk uyarısı!

İstanbul’daki barajlar kuraklık nedeniyle son 10 yıllık sürecin en kötü ikinci d ...

'TOKİ'nin yaptığı evler nerdeyse 1 milyona yaklaştı'
  • 21.06.2018 09:43

'TOKİ'nin yaptığı evler nerdeyse 1 milyona yaklaştı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küç ...

Kanal Edirne projesinde sona yaklaşıldı
  • 14.06.2018 14:53

Kanal Edirne projesinde sona yaklaşıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla başlatılan Kanal Edirne’ ...