maritbet girişmaritbet
Vaillant ve Demirdöküm’e TSE Kalite Ödülü geldi!

Vaillant ve Demirdöküm’e TSE Kalite Ödülü geldi!

Türkiye’nin rekabet gücünü artırmak, ulusal ve uluslararası düzeyde ticaretini kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve kalibrasyon faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlamayı misyon edinen TSE (Türk Standartları Enstitüsü) DemirDöküm’ü Altın, Vaillant’ı Gümüş Kalite Ödülü’yle ödüllendirdi

Türkiye'nin rekabet gücünü artırmak, ulusal ve uluslararası düzeyde ticaretini kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve kalibrasyon faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlamayı misyon edinen TSE (Türk Standartları Enstitüsü)  DemirDöküm'ü Altın, Vaillant'ı Gümüş Kalite Ödülü'yle ödüllendirdi. DemirDöküm adına ödülü Kalite Müdürü Müge Kurtoğlu, Vaillant adına ödülü Satış ve Pazarlama Koordinatörü Özgür Gök aldı.

Ana teması “sürdürülebilir kalite anlayışı” olarak belirlenen “TSE 2013 Kalite Ödülleri” töreni, 15 Mart 2013 tarihinde İstanbul Cevahir Otel'de yaklaşık bin kadar davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Törene, TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün katıldı.

TSE Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren yaklaşık 4.000 firma, özel komisyon tarafından titizlikle incelenerek değerlendirildi ve kriterleri sağlayan firmalar ödüle layık görüldü. DemirDöküm, 1988 yılından beri Ürün Belgesi olması, belgeli olduğu tarihten itibaren standartlara göre yapılan denetimlerden başarılı bir şekilde geçmesi ve sürdürülebilir kalite anlayışı nedeniyle “Altın Kalite Ödülü” almaya hak kazandı.

Vaillant, 1996 yılından beri TSE'den Ürün Belgesi olması, belgeli olduğu tarihten itibaren standartlara göre yapılan denetimlerden başarılı bir şekilde geçmesi ve sürdürülebilir kalite anlayışı nedeniyle “Gümüş Kalite Ödülü” almaya hak kazandı.

Türk Standartları Enstitüsü Kalite Ödülleri töreninde; Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride ödüller verildi. Enstitü'den 20 yıl ve üzeri süredir sistem ve ürün belgesi bulunması ve sürdürülebilir kalite anlayışını benimsemiş kurum ve kuruluşlara TSE Altın Kalite Ödülü, Enstitü'den 15–20 yıl arası sistem ve ürün belgesi bulunması ve sürdürülebilir kalite anlayışını benimsemiş kurum ve kuruluşlara Gümüş Kalite Ödülleri verildi. Törende ayrıca Jüri Özel ödülü kategorisinde, Enstitü'den 4 ve üzeri sistem belgeli; TSE ürün belgelendirme alanında 20 ve üzeri belgesinin bulunmasının yanı sıra TSE ile etkin işbirliği içerisinde bulunmasıkriterlerini sağlayan firmalara ödül verildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vaillant'tan enerji tasarruflu yeni nesil kombiler!
  • 06.11.2021 16:39

Vaillant'tan enerji tasarruflu yeni nesil kombiler!

Vaillant, “Yarın için bugünden Vaillant” konsepti ile hazırlanan 3 reklam filmin ...

Vaillant aroTHERM plus, İngiltere'den ödülle döndü!
  • 12.06.2021 09:18

Vaillant aroTHERM plus, İngiltere'den ödülle döndü!

Vaillant’ın 700 kat daha çevreci ısı pompası aroTHERM plus’a “En İyi Isı Pompası ...

Vaillant’tan 700 kat daha çevreci ısı pompası: aroTHERM Plus
  • 27.05.2021 16:59

Vaillant’tan 700 kat daha çevreci ısı pompası: aroTHERM Plus

Vaillant, kombinin yanı sıra ısı pompalarında da çevreci ve akıllı sistemler sun ...

Vaillant'tan “Yeni Showroom Projesi”
  • 01.04.2021 17:34

Vaillant'tan “Yeni Showroom Projesi”

Vaillant, “Yeni Showroom Projesi” ile müşteri deneyimini ileriye taşımaya devam ...

Vaillant “Kafa Rahatlatan Sohbetler”de kadınlara sesleniyor
  • 08.03.2021 17:23

Vaillant “Kafa Rahatlatan Sohbetler”de kadınlara sesleniyor

Vaillant “Kafa Rahatlatan Sohbetler”in 8 Mart özel yayınında kadınlara ses veriy ...

Vaillant Group teknik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor
  • 18.02.2021 17:05

Vaillant Group teknik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor

Vaillant Group Türkiye teknik eğitim faaliyetleri pandemi koşullarına uygun bir ...