maritbet girişmaritbet
Urbon Station Kavacık ve Şişhane şubeleri açıldı!

Urbon Station Kavacık ve Şişhane şubeleri açıldı!

“Urban Station”, mobil çalışanlar için tasarlanmış özel bir ofis-kafe. Çok yakın zamanda bu ofis-kafe zinciriyle Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarında daha da sık karşılaşıyor olacaksınız

“Urban Station”, mobil çalışanlar için tasarlanmış özel bir ofis-kafe. Çok yakın zamanda bu  ofis-kafe zinciriyle Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarında daha da sık karşılaşıyor olacaksınız! İlk olarak Arjantin'de Buenos Aires'de hayat bulan bu konsept bölgede hızla yayıldı ve geçtiğimiz yıl Türkiye'deki ilk şubesi Maslak'ta Veko Giz Plaza'nın altında açıldı. Kısa sürede yoğun ilgi gören ve 2000 üye sayısına ulaşan Maslak şubesinden sonra şehrin en hip semtlerinden Galata'da hizmete başlayan Urban Station büyümeye devam ediyor! Urban Station şimdi de Anadolu yakasının iş merkezi Kavacık'ta ve Şişhane'de iki yeni şubesiyle mobil çalışanlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Yüksek tavanlı, konforlu ve renkli mekanlarıyla  ideal bir çalışma ortamı sunan Urban Station'larda çalışmak veya toplantı yapmak için gerekli tüm ofis donanım ve servisleri, ihtiyacınıza göre farklı çalışma alanları, yüksek hızda internet ve iş bağlantıları yapıp sosyalleşme imkanı tek bir çatı altında! Urban Station'ın simgelerinden olan “kafesin dışındaki kuş” görseli de Urban Station'ın konseptini simgeliyor!

Sayılarla Urban Station şubeleri:

Urban Station Maslak: 350 metrekare alanda eş zamanlı 40 kişi çalışabiliyor ve 8'den 40 kişiye kadar farklı boyutlarda  5 toplantı salonu bulunuyor.

Urban Station Galata şubesi: Enerjik, modern ve renkli dekorasyonuyla 150 metrekare alandan oluşan Galata şubesinde 8 kişilik toplantı odası ve 30 kişilik açık çalışma alanı bulunuyor.

Urban Station Şişhane: 450 metrekarelik alanda 4'ten 40 kişiye kadar farklı boyutlarda toplantı salonları bulunuyor.

Urban Station Kavacık şubesi: Kış bahçesi, 7 toplantı salonu ve 80 kişinin çalışabileceği açık alanıyla 430 metrekare alana sahip.

Farklı oturma düzeneklerinden istediğinizi seçin, sınırsız çay-kahve-kurabiye-internet ve ofis imkanlarından faydalanın!

Urban Station, giderek sayıları artan mobil çalışan kitlesi ve farklı bir şekilde çalışmanın ya da toplantı yapmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlanmış özel bir mekan! Serbest çalışanlar, ofis kiralamak yerine mobil çalışmayı tercih edenler, girişimciler, toplantılar arasında vakit geçirmesi gerekenler, görüşmelerini veya büyük toplantılarını ofis dışına taşımak isteyenler,  kısacası dışarıda çalışmak için yer arayan herkes Urban Station'da çalışmanın keyfini çıkarabilir!

Urban Station'a gelip farklı oturma düzeneklerinden istediğinizi seçin, oturum açın, kaldığınız saat kadar ücret ödeyin ve tüm kaldığınız süre boyunca ücretsiz ve sınırsız çay, kahve, kurabiye ve internetin tadını çıkarın! İlk saatinize 8 TL, ardından her saat için sadece 6 TL ödeyerek ofisinizi hemen Urban Station'a taşıyabilirsiniz! İsterseniz 10-20-40 saatlik ya da aylık üye olarak avantajlı fiyatlarla ön ödemeli kartlarınızı alabilirsiniz ya da kartınıza istediğiniz kadar saat yükleyebilirsiniz! Aylık abone olan Urban Station üyeleri istedikleri Urban Station şubesinde diledikleri kadar uzun çalışabilir ve 2 saat toplantı odası kullanımından ücretsiz yararlanabilirler.

Urban Station, donanımlı toplantı odaları, lezzetli sandwich ve salatalarının olduğu gurme köşesi,  özel eşyalarınızı bırakabileceğiniz dolapları, laptoplarınızın güvenliğini sağlayan özel kilit sistemleri, kullanımınıza açık faks, fotokopi ve scannerı, telefon şarj cihazları, kütüphanesi,  kurye hizmeti ve daha birçok donanımı ile sizin için her şeyi düşünüyor.

Özel eğitimler, workshoplar ve şirket toplantıları için kiralanan modern ve renkli toplantı salonları bulunan Urban Station'ı tercih eden firmalar arasında:  3M, BAT, Coca Cola, Ericsson, Deloitte, HSBC, Intel, Microsoft, P&G, Red Bull, Unilever ve Turkcell gibi şirketler de var.

Urban Station konseptiyle olduğu kadar dekorasyonuyla da dikkat çekiyor

İçeri girer girmez sarı rengin enerjisinin hissedildiği, şık dekorasyonuyla da çalışmayı renkli bir ortama taşıyan bu mekanın içinde farklı ihtiyaçlara yönelik farklı çalışma alanları bulunuyor: Bireysel çalışabileceğiniz alanlarda özel olarak tasarlanmış masalar ve uzun saatler bilgisayar başında çalışacaksanız rahat etmeniz için son derecede ergonomik sandalyeler bulunuyor. Laptop, ipod veya cep telefonlarınızı şarj etmeniz için her masanın yanında priz de bulunuyor. Ortak çalışma alanlarında grup halinde çalışanlar için özel olarak tasarlanmış masalar bulunuyor. Özel toplantılarınız veya sunumlarınız için size özel bir alan istiyorsanız, 8 kişiden 40 kişiye kadar kapasiteli son teknolojiyle donatılmış enerjik ve yaratıcılığı tetikleyen toplantı odaları bulunuyor. Toplantı odalarına LCD televizyon, projektör, konferans aramaları için gerekli ekipmanlar, IP telefon, kahve molası ve concierge de dahil. Bir başka oturma grubu da sofa alanları. Amerikan, İskandinav veya Fransız stili rahat ve şık sofalarda toplantılarınızı ve özel görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Dilerseniz mekanda en çok çalışmayı sevdiğiniz alanı belli bir ücret karşılığında aylık ya da sezonluk rezerve de edebiliyorsunuz!

Teknolojik gelişmelerin etkisiyle çalışma hayatı de mobilleşiyor!

Urban Station Türkiye Genel Müdürü Alexander KUNT: "Urban Station olarak geleceğin teknolojik gelişmelerin de etkisiyle çok daha mobil olacağını ve çalışmanın doğasının değiştiğini düşünüyoruz. Artık kağıt yığılmış masalarına hapsolmak yerine mekandan bağımsız çalışabilen profesyoneller görmekteyiz, bu dönüşümün daha da yaygınlaşacağını öngörmek zor değil. Öte yandan büyük şehirlerdeki trafik ve yoğun tempo nedeniyle zamanlarının büyük çoğunluğunu ofis dışında geçiren çalışanlar için şehrin farklı köşelerinde kurulacak şubelerimizde keyifli ve konforlu bir ortam sunarak çalışanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz.”

Türkiye-Arjantin ortaklığıyla kurulan Urban Station Türkiye, aynı zamanda Avrupa ve Ortadoğu'nun haklarını da elinde bulunduruyor ve bu konseptin İstanbul'dan başlamak üzere bölgede de yayılması için çalışmalarını sürdürüyor .

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Urbon Station Kavacık ve Şişhane şubeleri açıldı!
  • 17.09.2013 14:01

Urbon Station Kavacık ve Şişhane şubeleri açıldı!

“Urban Station”, mobil çalışanlar için tasarlanmış özel bir ofis-kafe. Çok yakın ...