maritbet girişmaritbet
Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?

Türkiye'nin ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi semtleri tercih ediyor, hepsi bu haberde. İşte ünlülerin oturdukları semtler ve evleri.

Caner Erkin - Şükran Ovalı / Bağdat Caddesi

Caner Erkin - Şükran Ovalı çifti, yeni evlerini Anadolu Yakası'ndan seçti. Çift Baltalimanı'ndaki evlerinde uyurken, hırsızın kapıyı zorlaması üzerine yeni bir ev arayışına girmişti.

Sabah'ın haberine göre;daha güvenli bir ev için Beşiktaşlı futbolcu Erkin, Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansında bir penthouse kiraladı.

Lüks sitesinin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Caner Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar kira ödeyecek.

Beyazıt Öztürk / Bebek - Ayazağa

Beyazıt Öztürk, Bebek'teki evinden taşındı. Gürültüden ve trafikten bunalan şovmen, Ayazağa'da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL'ye ev aldı.

İki yıl önce yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki evini satın alan Beyazıt Öztürk, şehir hayatı ve trafikten sıkıldı. Gözlerden uzak olmak isteyen şovmenin bir süre önce Ayazağa'da etrafı ormanla çevrili alan içinde bulunan bir projeden daire satın aldığı öğrenildi.

Magazin basını ve ünlü simaların buluşma noktası olan Bebek'in keşmekeşinden sıkıldığı için böyle bir karar aldığı konuşulan şovmen, bir süre önce yeni evine taşındı. Doğayla iç içe ve gözlerden uzak bir hayat sürmek isteyen Öztürk'ün eve 2.5 milyon TL ödediği iddia edildi.

Arda Turan

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde bir villa satın aldı. Daha önce aynı sitede oturan Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Mahsun Kırmızıgül ve Beyazıt Öztürk evlerini satışa çıkarmıştı. Sitedeki evlerin ortalama fiyatı 5.5 milyon dolar.

Gülşen / Rumelihisarı

Oğulları Azur Benan'ı kucaklarına alan Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, Rumelihisarı'na taşındı. Üç katlı bir villa tercih eden ailenin, aylık 13 bin euro kira ödeyeceği iddia edildi.

Çift yakın çevresine büyüyen aileleri için daha rahat edecekleri bir eve taşınmayı tercih ettiklerini söyledi. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Gülşen'i, doğum yaptığı hastanede dostları yalnız bırakmamıştı. Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Funda Arar ve Demet Şener'in ziyaretiyle mutlu olan şarkıcı ve bebeğine birçok hediye verilmişti.

Tarkan / Kemerburgaz

Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek'le Kemerburgaz'da satın aldığı daireye yerleşti. Milliyet'in haberine göre; Megastar'ın Köln'deki düğünden önce satın aldığı dairenin mobilyaları ise Pınar Dilek seçti. Tarabya'daki villasının yanı sıra Riva'da çiftliği olduğu bilinen Megastar, Selenium Country'den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı.

Ezgi Mola / Nişantaşı

Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal / Emirgan

Burcu Esmersoy / Emirgan

Melisa Aslı Pamuk / Etiler

Ayşe Özyılmazel / Nişantaşı

Ayşegül Aldinç / Cihangir

Berna Laçin / Kandilli

Begüm Birgören / Bebek

Zerrin Tekindor / Ulus

Ajda Pekkan / Arnavutköy

Dilek Hanif / Rumelihisarı

Şenay Gürler / Kanlıca

Ebru Cündübeyoğlu / Kurtköy

Zuhal Olcay / Altunizade

Engin Altan Düzyatan - Neslihan Alkoçlar / Beykoz

Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı. Ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi / Zincirlikuyu

Daha önce Zekeriyaköy'de yaşayan Tolgahan Sayışman ile iki yıl birliktelik sonrası evlendiği Almeda Abazi yeni evlerine taşındı. Çift, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansta yaşayacak.

Gökçe Bahadır / Suadiye

Adı efsane dizisiyle gündemde olan Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırdı. 35 yaşındaki oyuncu, Suadiye'de deniz manzaralı 4+1 bir ev satın aldı.

Didem Soydan / Cihangir

Uzun süredir Amerika'da yaşayan model Didem Soydan, bir süre önce Can Bonomo'dan ayrılmıştı. Fotoğrafçı Erdi Erdoğan ile yeni sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açan Soydan, İstanbul Cihangir'de yeni bir eve çıktı. Soydan'ın yeni evinde sevgilisiyle birlikte yaşayacağı öne sürüldü.

Ayşe Tolga / Çekmeköy

Hale Soygazi / Ayaspaşa

Ayça Varlıer / Göksu

Nebahat Çehre / Etiler

Şeyda Çoşkun / Kuruçeşme

Ferhat Göçer / Etiler

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı.

Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki' adlı albümü üzerine çalışan Göçer, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler'de 2 milyon dolar değerinde müstakil bir ev satın aldı.

Begüm - Adnan Şen 

Oğlu Süha Can'ın eğitimi için Los Angeles'ta yaşama kararı alan Begüm Şen, dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'in Beverly Hills'te oturduğu yerden ev aldı. Los Angeles'ta inşaat sektörüyle ilgilenen Adnan Şen, yeni evinin hazırlıklarıyla da kendisi ilgileniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Ünlü isimlerin hayranlık uyandıran evleri!
  • 01.10.2020 10:27

Ünlü isimlerin hayranlık uyandıran evleri!

Yıldızlar, sanatçılar, hayranlık uyandıran evler.. Gayrimenkule yatırım yapmayı ...

İşte ünlülerin yaşadığı evler!
  • 19.01.2017 09:56

İşte ünlülerin yaşadığı evler!

Türkiye'de yaşayan ünlülerin yaşadığı muhteşem evler dikkat çekiyor ...

Ev dekorasyonunda beyazı tercih eden ünlüler!
  • 28.02.2015 20:46

Ev dekorasyonunda beyazı tercih eden ünlüler!

Ünlülerin evlerini gezen dekorasyon dergisi InStyle Home'daki 5 ünlünün beyaz ev ...

Ünlülerin Boğaz'ı gören evleri!
  • 21.02.2015 17:24

Ünlülerin Boğaz'ı gören evleri!

Ünlülerin evlerini yansıtan dekorasyon dergisi InStyle Home'un evini incelediği ...