maritbet girişmaritbet
Survivor’daki ödül villası Marc Anthony'ye ait!

Survivor’daki ödül villası Marc Anthony'ye ait!

Survivor'da yarışmacılara ödül olarak sunulan lüks villanın dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony'ye ait olduğu ortaya çıktı.

Corona virüs salgını nedeniyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da ödüllerde değişiklikler oldu. Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak sunduğu lüks malikanenin kime ait olduğunu, ev sahibinin özel isteği ile söylemeyeceğini, sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu dile getirmişti. 'Survivor 2020'de yarışmacılara ödül olarak sunulan malikanenin kime ait olduğu ortaya çıktı.

'Survivor 2020'de ünlüler ile gönüllüler takımı, 20 Nisan Pazartesi günü herkesin hayalini süsleyen muhteşem bir ödül için karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, programın 52'nci bölümünde kazanan takımın, dünyaca ünlü bir sanatçının muhteşem malikanesinde güzel bir gün geçireceğini açıkladı. Ödülün kazananı ise ünlüler takımı oldu. Kıyasıya süren mücadelede oyunu kazanan ünlüler, annelerinin göndermiş olduğu yemekleri de yedi. Ünlüler takımı, sabah ise çok güzel bir kahvaltı ile güne başladı.

Acun Ilıcalı malikanenin sahibini açıklamazken, sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu dile getirmişti. Evin kime ait olduğunu ise 'Survivor Panorama' programının sunucusu Hakan Hatipoğlu açıkladı. Ekranlara da yansıyan malikanenin bir dönem ABD'li yıldız Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony'ye ait olduğu açıklandı.

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz