maritbet girişmaritbet
Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da başladı!

Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da başladı!

Devrim Erbil imzası taşıyan Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da ziyaretçilerini ağırlıyor.

İstanbul'un en önemli iş merkezlerinden Windowist Tower, çağdaş Türk sanatının yaşayan en önemli temsilcilerinden Devrim Erbil'in "Şiirsel Uyum" isimli sergisine kapılarını açtı.

Çağdaş Türk Sanatı'nın, 60 yılı aşan sanat yaşamıyla yaşayan en önemli değerlerinden olan Devrim Erbil'i izleyici ile buluşturan Windowist Tower'da düzenlenen davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok seçkin isim katıldı.

Değerli sanatçı Devrim Erbil ve Akdağ Turizm ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Akdağ ev sahipliğinde yapılan davete Elvan-Şafak Çak, Kerim Kuyumcuyan, Saruhan Tan, Sara Benun, Elif Çürüksulu gibi isimler katıldı.

Açıldığı günden iş hayatındaki konforun hepsini bir arada sunan Windowist Tower'da farklı tadımlarla düzenlenen büyülü akşamda izleyiciler bir kez daha Devrim Erbil'in eserlerine hayran kaldılar.

Sanatçının yakın dönem eserleri, sınırlı sayıda basılmış özgün baskıları ve halılarından oluşan seçki aynı zamanda Windowist Tower – Karbon Gallery'de de 30 Haziran 2017 tarihine kadar izlenebilecek.

30'u aşkın Devrim Erbil eserinin görülebildiği sergide, Erbil'in kendisiyle özdeşleşen İstanbul manzaralarının yanı sıra, el dokuması halı -resimleri de Windowist Tower'da izlenebilecek. Sergiye ev sahipliği yapan Windowist Tower için özel olarak hazırlanan sergi kitabı ve sınırlı sayıda basılmış özgün baskı eserlerin satış gelirleri ise, Devrim Erbil ve Windowist Tower adına, seçilen bir kuruma bağışlanacak.

Devrim Erbil'in sergi içinde sergiler manzumesi gibi olan yeni sergisi Windowist Tower'ın her bir mekanında yepyeni bir dünyanın kapılarını izleyicilerine açıyor. Devrim Erbil'in tüm sanatsal var oluşu bu sergide yer alıyor. Devrim Erbil'in pentür çalışmaları kadar, baskı resimleri, bir o kadar bin bir ustalıkla var edilmiş halıları, vitrayları ve tabi kısacası, onu o yapan tüm sanatsal oluşumu gözler önüne serilmiş olacak.

Windowist Tower'da ofisiniz için ihtiyacınız olan her şey hazır

İş dünyası ve çalışma hayatının yeni nesil ihtiyaçlarına uygun, iş dünyasının merkezi Maslak'ta bulunan Windowist Tower, ofisiniz için ihtiyacınız olan her şeyi hazır ve ihtiyacınız olan alan ve süre de sağlıyor.
Esnek, teknolojik, lüks, ofis ve Ofis katları seçenekleri, son teknolojiyle donatılmış, teras, gün Işığı alan konferans katı ve Karbon Art Gallery&Lounge haricinde, sosyal alan, Restaurant ve fast food alternatifleri Big Chef , Doromco dahil olmak üzere çeşitli yiyecek ve içecek mekanları ile, Windowist 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

Windowist Tower'ın helikopter pistinde bulunan meteoroloji istasyonu, bina zemin ve bodrum katlarında bulunan titreşim sensörleri, gerek yükseltilmiş helikopter pisti ve teras, gerek zemin dış mekan kameraları ile, ortamdaki güneş, yağmur miktarı, solar radyasyon, deprem anı ve muhtelif durumları tespit ederek düzenli kayıt altına alan ve Maslak bölgesi için bir hava durumu datası oluşturan sistemi ile “çevresini algılayan” en akıllı bina.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da başladı!
  • 30.05.2017 11:52

Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da başladı!

Devrim Erbil imzası taşıyan Şiirsel Uyum Sergisi, Windowist Tower'da ziyaretçile ...