maritbet girişmaritbet
Şeyma Subaşı, Healtyish’i kapattı

Şeyma Subaşı, Healtyish’i kapattı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Bebek'teki lüks kafesi Healtyish’i kapattı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hakkındaki son dakika gelişmeleri gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon açtığı kafesini için umduğunu bulamayan Subaşı daha önceden yaptığı açıklamada işlerin iyi gitmediği söylemişti. Mekanı ilk açtığında 8 TL'ye su sattığı için eleştiri oklarının hedefi olan Şeyma Subaşı kira masraflarının çok olduğunu açıklamıştı. Şeyma Subaşı İtalyan DJ sevgilisi ile olan ilişkisi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabında binlerce takipçisi bulunan ve attığı her adım olay olan Subaşı'nın youtube işinde ilerliyor.

Şeyma Subaşı hakkındaki son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Ekim ayında kira sözleşmesi dolan kafede işlerin son derece kötü gittiği iddiaları sürekli gündemde olan kafe hakkında Şeyma Subaşı'nın kirayi ödemekte zorlandığı konuşuluyordu. Edinilen bilgiye göre Şeyma Subaşı Bebek'teki lüks kafesi Healtyish'i kapattı. Şeyma Subaşı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia bile olan ilişkisi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. 

MASALAR GİTTİ, HEALTHYİSH KAPANDI

Büyük heveslerle açtığı kafeyi kapatan Şeyma Subaşı, dükkanın malzemelerini de elden çıkardı. Subaşı'nın mekanından geriye sadece ismi kaldı.

Şeyma Subaşı kafeyi kapatma nedenini şu sözlerle açıklamıştı...

"Healthyish'in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. 'Ben geldiğimde geliyor' gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil... Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı."

"Ben oradan çıktığım zaman, başka bir yere çıktığım zaman o Healthyish tamamen personelinden yemeğine kadar enerjisel olarak düştü. Yemeklerimiz hala çok güzel. O düşünce belki müşteri memnun kalmadı, geldi gitti..."

Gerçekten kiramız çok yüksek. Normalde hiçbir yerde olmayan bir kira ücreti var, biz de ödüyoruz. Bebek'in en güzel yerinde olduğu için... Ve biz alkol satmıyoruz. Yaklaşık 80 bin TL kirası olan bir yer. Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar. Bu para çıkıyor ama benim cebime bir şey girmiyor. Bir şeyin içine girmek kadar, doğru yerde çıkmak da bence doğru bir adımdır."

"Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam Şeyma Subaşı bir kafe sahibi olarak duracaksam evet devam ederim kazanırım, yaparım da. Ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve şu anda bakıyoruz ama herhalde kapatacağız gibi görünüyor"

Sabah

  • Etiketler:

Yorum Yaz