maritbet girişmaritbet
Serel, Hygiene+ ile banyoda hijyen sorununa son veriyor

Serel, Hygiene+ ile banyoda hijyen sorununa son veriyor

Banyonuzda hem antibakteriyel hem kolay temizlenen ürünler sizi bekliyor

Ev, iş yeri, alışveriş merkezi, restoran, spor salonu, otel ve daha pek çok ortak yaşam alanında defalarca kullanılan klozet, lavabo, hela taşı, pisuar, duş teknesi gibi seramik ürünlerin temizliğinin birincil önem kazandığı günümüz koşullarında SEREL, Türkiye ve dünyada bir ilk olan hem antibakteriyel hem de kolay temizlenen “Hygiene+” teknolojisi ile yine sektörde fark yarattı.

Testle kanıtlandı

Konvansiyonel uygulamalarda seramik yüzeylerde oluşan ve gözle görülmeyen kristalleşmeler  kir, leke ve kirecin yüzeylere sabit şekilde tutunmasına sebep olurken; Serel “Hygiene+” ürünleriyle buna son verildi. 

Mutfak ve banyolarda kullanılan Serel seramik ürünlerinin yüzeylerine aşılanan bakterilerin 24 saat sonra yok olduğu yapılan testlerle kanıtlandı. Pişmiş yüzeylerde nano boyutta oluşan gümüş iyonlarının ürüne bakteriyel özellik kazandırması; tek pişirim tekniği sayesinde “Hygiene+” ürünlerinde bertaraf edilerek, ürünlerde %99 bakteriyel koruma sağlandı. Serel özel sır kaplama pürüzsüz yüzey teknolojisi “Hygiene+” ile antibakteriyel dönemi başlattı.

Serel “Hygiene+” Sayesinde Kolay ve Ekonomik Temizlik… 

Serel “Hygiene” ürünü klozet, lavabo, hela taşı, pisuar ve duş teknelerinin temizliği çok daha az su ve temizlik maddesi kullanılarak yapılıyor. Bu sayede bütçelere katkıda bulunan Serel, bugüne kadar rastlanmayan bir hijyen tecrübesi yaşatıyor. Serel “Hygiene+”, antibakteriyel ve leke tutmayan özelliği ile kullanıcısını yormadan ve bütçeyi zorlamadan kolaylıkla temizleniyor. 

Serel'den sürdürülebilir, çevre dostu teknolojiler  

Tüm üretim aşamalarında çevre ile dost, sürdürülebilir teknolojiler kullanan Serel'in tek pişirim tekniği ile üretilen “Hygiene+” ürünlerinde çok daha az enerji sarf edilerek doğaya salınan karbon miktarı minimize ediliyor. Serel Hygiene Projesi ile 2013 yılında doğaya 174 adet ağaç kazandırılmış; yurtiçi ve yurtdışında gün geçtikçe yaygınlaşmakta olan kullanıcı sayısıyla, doğaya hediye edilen ağaç sayısı katlanarak artıyor. 

Serel Hygiene+ sadece üretim aşamalarında değil, aynı zamanda kullanımında minimum temizlik maddesi ve su tüketimi ile benzersiz bir çevre dostu olma özelliği de taşıyor. Böylelikle doğaya daha az miktarda su ve kimyasal atık salınımı gerçekleşirken, bunun sonucunda arıtma sistemlerinde daha az enerji tüketiliyor. Serel, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle geliştirdiği “sürdürülebilir” teknolojileriyle sektördeki tartışılmaz liderliğini devam ettiriyor. 

Serel'in tüm Hygiene+ ürünleri, Türkiye genelinde E.C.A. Serel Bayileri, Satış Noktaları ve Showroomlarında kullanıcıya sunuldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serel, Hygiene+ ile banyoda hijyen sorununa son veriyor
  • 14.06.2014 09:29

Serel, Hygiene+ ile banyoda hijyen sorununa son veriyor

Banyonuzda hem antibakteriyel hem kolay temizlenen ürünler sizi bekliyor ...

Bien Seramik 2012’de atak yapacak
  • 02.03.2012 11:27

Bien Seramik 2012’de atak yapacak

Kullandığı dijital teknolojiyle yer ve duvar karolarına yepyeni bir yorum getire ...