maritbet girişmaritbet
Samsung, Soçi Olimpiyat Parkı’nda Galaxy Studio’yu tanıttı

Samsung, Soçi Olimpiyat Parkı’nda Galaxy Studio’yu tanıttı

Samsung’un Akıllı Olimpiyat Oyunları vizyonunun bir parçası olan Galaxy Studio, ziyaretçilerin kendi Olimpiyat Oyunları deneyimlerini oluşturabilecekleri bir merkez olarak tasarlandı

Samsung Electronics, dünyaca ünlü tenis oyuncusu ve Samsung'un Soçi 2014 marka elçisi Maria Sharapova'nın katılımıyla, Olimpiyat Parkı'nda Galaxy Studio'yu tanıttı. Galaxy Studio Olimpiyat Parkı, tüketicilerin hem Olimpiyat Oyunlarıyla ilgili bilgi edinebilecekleri, hem de Samsung'un en yeni kablosuz teknolojileri ile tanışarak bu teknolojiler ile kendi Olimpiyat Oyunları deneyimlerini oluşturabilecekleri bir merkez olarak tasarlandı. Samsung Electronics Küresel Pazarlama, BT ve Mobil Departmanı Başkan Yardımcısı Younghee Lee konuyla ilgili, “Tüm sporcuları ve izleyicileri Galaxy Studio'larımıza bekliyoruz ve burada oyunlarda geçirecekleri zamanı daha eğlenceli hale getirmeyi vadediyoruz. Mobil cihazlar insanların Olimpiyat Oyunlarının keyfini çıkarmaları için başvurduğu en önemli araçlar haline geldi. Samsung olarak biz de seyircilerin teknolojimiz sayesinde oyunların etkin birer katılımcısına dönüşmesini sağlayan yeni yaklaşımları tanıtıyoruz.” dedi. “Olimpiyat Parkı'nda Galaxy Studio'nun açılışında yer almaktan büyük heyecan duyuyorum ve Samsung'un Soçi 2014 kampanyasının başlangıcını temsil eden bugünkü kutlamanın bir parçası olmaktan çok memnunum” diyen Maria Sharapova sözlerine şöyle devam etti: “Samsung, çeşitli Studio deneyimleri ile sporculara ve destekçilerine kişiselleştirilmiş ‘Oyun Zamanı' (Game Time) deneyimi sunuyor. 

Ben de bir sporcu olarak Samsung'un oyunların keyfini en iyi şekilde çıkarmamız için gösterdiği çabayı takdir ediyorum.”

Galaxy Studio'nun yeniden kullanılabilir yapısı ile minimum atık
Olimpiyat Parkı'ndaki Galaxy Studio özel olarak Soçi'ye getirilen ve oyunlar süresince kullanılmak üzere monte edilen 16 yeniden kullanılabilir yapıdan oluşuyor. Oyunlar sona erdikten sonra, Olimpiyat Parkı'ndaki Galaxy Studio demonte edilecek ve yeniden kullanılmak üzere dağıtılacak ve bu sayede, ortaya çıkacak atık miktarı en aza indirgenmiş olacak. Galaxy Studio'nun bu anlayışla hazırlanması Samsung'un Olimpiyat Oyunları sponsorluğu çerçevesinde gerçekleştirdiği ve sürdürülebilirliği odağına alan yaklaşımının bir parçası ve aynı zamanda şirketin daha iyi bir küresel toplum için çalışma taahhüdünün de bir ifadesi.

Galaxy Studio'da neler var?
Galaxy Studio, Olimpiyat Oyunları süresince Soçi 2014'ün heyecanını daha da artıracak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler İnteraktif Spor Alanı'nda yenilikçi Samsung teknolojileri aracılığıyla Olimpik kış sporları deneyimini yaşayabilecek ve Tezahürat Alanı'nda (Cheering Zone) bulunan Samsung ChatON uygulaması aracılığıyla sporculara tezahürat yaparak destek verebilecek. Çocukların da unutulmadığı merkezde minikler, kendileri için tasarlanan Özel Çocuk Alanı'nda Galaxy Note 3'te çizim yapmanın keyfini yaşayacak ve üzerinde kendi çizimlerinin bulunduğu rozetlerden edinebilecek.

Samsung'un Olimpiyat Parkı'ndaki amiral gemisi Galaxy Studio'nun yanı sıra, Coastal Köyü, Mountain Köyü ve Soçi Sanat Müzesi Meydanı'nda üç stüdyosu olacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!
  • 26.10.2021 16:11

Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!

Samsung’un bağlı cihazlardan oluşan güçlü ekosisteminin sergilendiği bir sanal d ...

Samsung, The Frame ile Louvre başyapıtlarını evlere getiriyor
  • 02.10.2021 17:06

Samsung, The Frame ile Louvre başyapıtlarını evlere getiriyor

Samsung Electronics’in ikonik ekrana sahip lifestyle televizyonu The Frame, düny ...

Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı
  • 30.09.2021 09:16

Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı

Samsung Electronics’in tüketicilerin yaşam tarzını iyileştiren ürünlerinde kulla ...

Samsung’tan ankastre setlerde yüzde 21 indirim!
  • 11.02.2021 12:14

Samsung’tan ankastre setlerde yüzde 21 indirim!

Samsung Electronics, yeni ankastre set ve ürün almak isteyenler için şubat ayı b ...

Samsung’dan televizyonun rolünü değiştirecek yeni modeller!
  • 02.02.2021 11:56

Samsung’dan televizyonun rolünü değiştirecek yeni modeller!

Samsung; Neo QLED, MICRO LED ve Lifestyle TV’leri ile televizyonun evlerdeki rol ...

Samsung'ta indirim yağmuru başladı!
  • 09.11.2020 11:22

Samsung'ta indirim yağmuru başladı!

Samsung Electronics kasım ayında dört ayrı kampanya ile seçili ürünlerinde indir ...