maritbet girişmaritbet
Recep Altepe ‘Hemşeri dernekleri Bursa’nın bir parçası’

Recep Altepe ‘Hemşeri dernekleri Bursa’nın bir parçası’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da faaliyet gösteren hemşeri dernekleriyle birlikte sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da faaliyet gösteren hemşeri dernekleriyle birlikte sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeyi, kenti bu alanda da Türkiye'ye örnek göstermeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Altepe; Bursa Batumlular Derneği, Bursa Trabzonlular Federasyonu ve Bursa Rizeliler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Merinos'taki Gönül Dostları Sofrası başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde, Büyükşehir Belediyesi'nin hemşeri dernekleri üzerinde olumlu ne gibi etkilerinin olacağı konuşuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hemşeri derneklerinin de kentin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, sosyal ve kültürel anlamda da Bursa'yı örnek gösterilen iller arasına sokmak istediklerini ifade etti. Son 5 yılda özellikle şehircilik, ulaşım ve spor alanlarında yaptıkları yatırımlarla kenti Türkiye ve dünyada parmakla gösterilir seviyeye çektiklerini söyleyen Başkan Altepe, hemşeri dernekleriyle gerçekleştirilecek, Bursa'yı sosyal ve kültürel anlamda da ileriye taşıyacak mantıklı her türlü projeyi karşılamaya, hayata geçirmeye hazır olduklarını bildirdi. Bu konuda belediye olarak geniş imkanlara sahip olduklarını belirten Başkan Altepe, “Yeter ki Bursa'ya, bu şehirde yaşayan ve Anadolu'nun her bir tarafından gelmiş hemşerilerimize katkı sağlayalım. 

Bursa'nın adını, birçok alanda olduğu gibi bu alanda da duyuralım. Örnek gösterilmesini sağlayalım. Biz her türlü kolaylığı göstermeye, uygulamaya girene kadar projelerin arkasında durmaya hazırız” dedi. İnsanlara faydalı her türlü hizmeti gerçekleştirmek, yerine getirmek için samimi olduklarını ifade eden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin gerek teknik eleman kapasitesi gerekse bütçesiyle gelen talepleri karşılayacak kapasitede olduğunu kaydetti. Yapılmayan hizmetleri yapmaya, güzel adımlar atmaya her zaman heyecanlı olduklarını söyleyen Başkan Altepe, “Yeter ki proje olsun, bir şeyler üretelim. En güzel eğitimleri verelim, en güzel etkinlikleri gerçekleştirelim. Faydalı her şeyi uygulamaya alalım. Bu konuda samimiyiz ve tavsiyeleri bekliyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!
  • 17.10.2017 09:51

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde yapılmasını istediği ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!
  • 01.10.2017 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!

Bursa’da trafiğin düğüm noktalarından biri olan Orhaneli kavşağı ile Acemler ara ...

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı
  • 30.09.2017 16:29

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e yapılan ulaşım yatırımları ...

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor
  • 27.09.2017 09:55

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla kent nefes alırken, ay ...

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor
  • 24.09.2017 11:36

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cilimboz Deresi etrafındaki dere ıslah ve çevre düz ...

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı
  • 22.09.2017 14:28

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı

Bursa’da kent merkezindeki ilk günkü orijinalliği ile yeniden yapılan Demirtaşpa ...