maritbet girişmaritbet
Osmangazi yerine feribotu kullanana döner-ayran bedava

Osmangazi yerine feribotu kullanana döner-ayran bedava

Arabalı vapur şirketi İstanbullines, Osmangazi yerine kendilerini tercih edenlere ücretsiz döner-ayran ikramı yapıyor.

Osmangazi Köprüsünün açılmasıyla birlikte Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan arabalı vapur şirketlerinden İstanbullines, köprü ile rekabete girerek Eskihisar-Yalova arabalı vapurunu kullanmak isteyenlere döner-ayran ikramı yapıyor. 

Yaklaşık 2 hafta önce açılan Osmangazi Köprüsü ile birlikte rekabete giren arabalı vapur firmalarından İstanbullines, arabalı vapur ile Eskihisar'dan Yalova'ya gitmek isteyen müşterilerine başta Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ‘döner-ayran' olmak üzere, geleneksel Türk tatlılarını da içeren ikram menüleri hazırladı.

İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, İstanbullines'ın sunduğu hizmetlerin sadece yolcu taşımacılığı ile sınırlı kalmadığını, hedeflerinin yeni model lüks ve konforlu feribotlarda misafirlerinin mola verebilecekleri, dinlenebilecekleri ve yolculuklarına keyifle devam edebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti. Gündüz, “İstanbullines olarak misafirlerimize sunacağımız geleneksel Türk yemeklerinden oluşan ikram menülerimiz olacak. Sunduğumuz bu ikram menülerinden herkes dilediğini seçebilecek. Bugüne kadar sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı bundan sonra da hayata geçireceğimiz yeni kampanyalarla devam ettireceğiz. İlk olarak herkesin keyifle yediği döner-ayran sunumuyla başladık. İlerleyen dönemde hem aileler, hem çocuklar hem kurumsal müşterilerimiz için farklı ve keyifli çalışmalarımız olacak” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı
  • 10.05.2022 10:25

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osma ...

"Metronun ekonomik kazancı 871,47 milyon dolar olacak"
  • 12.02.2022 14:45

"Metronun ekonomik kazancı 871,47 milyon dolar olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osman ...