maritbet girişmaritbet
Nihat Özdemir, Yaşasın Hayat! Enstitüsü’nün 10. yıl kutlamasında yer aldı!

Nihat Özdemir, Yaşasın Hayat! Enstitüsü’nün 10. yıl kutlamasında yer aldı!

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun Kurucusuve Yöneticisi olduğu Yaşasın Hayat! Enstitüsü 10. yılını geçtiğimiz akşam The Istanbul EDITION Hotel’de düzenlenen özel bir davetle kutladı

 

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun kurucusu ve yöneticisi olduğu Yaşasın Hayat! Enstitüsü 10. yılını geçtiğimiz akşam The Istanbul EDITION Hotel'de düzenlenen özel bir davetle kutladı.

Nilüfer, Nükhet Duru ve Sibel Can gibi isimlerin yanı sıra tam kadro olarak gecede performans sergileyen ENBE Orkestrası'nın yer aldığı kutlama, iş dünyası ve cemiyet hayatının önemliisimlerini bir araya getirdi.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun Kurucusuve Yöneticisi olduğu Yaşasın Hayat! Enstitüsü 10. yılını geçtiğimiz akşam The Istanbul EDITION Hotel'de düzenlenen özel bir davetle kutladı.

Sağlıklı beslenme, kilo yönetimi, wellness gibi pek çok alanda hizmet veren ve herkes için daha sağlıklı biryaşamın kapılarını açan Yaşasın Hayat! Enstitüsü keyifli bir geceye imza attı.

Türkan Sabancı, Suzan Sabancı, SirenErtan Çarmıklı, Emir-Fatoş Sarıgül, Ebru Şallı Tan-Harun Tan, Nihat Özdemir, Ruken Mızraklı gibi önemli isimlerin katıldığı davette oldukça renkli dakikalar yaşandı. Hayata pozitif bakmak için moral değerlerine ve iyi bir sağlık beklentisine öncelik veren Osman Müftüoğlu, herkesi hafiflemeye, yenilenmeye, sağlıklı ve huzurlu bir yaşama davet etti.

Nilüfer, Nükhet Duru ve Sibel Can'dan Muhteşem Performans

Son dönemde ev sahipliğini yaptığıpartilerle adını sıkça duyuran Gold Bar'daki kokteyl ile başlayan davet, Cipriani tarafından özel olarak hazırlanan menü eşliğinde gerçekleşen gala yemeği ile devam etti. Galada tam kadro sahne alan ENBE Orkestrası'nın performansı davetlileri büyülerken, eski ve yeni şarkılarını seslendiren Nilüfer, Nükhet Duru ve SibelCan'ın muhteşem performansları geceye renk kattı.

Vipmag

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nihat Özdemir, Yaşasın Hayat! Enstitüsü’nün 10. yıl kutlamasında yer aldı!
  • 24.02.2013 08:13

Nihat Özdemir, Yaşasın Hayat! Enstitüsü’nün 10. yıl kutlamasında yer aldı!

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun Kurucusuve Yöneticisi olduğu Yaşasın Hayat! Enstit ...