maritbet girişmaritbet
Metropol İstanbul AVM'ye ilk günde 80 bin ziyaretçi

Metropol İstanbul AVM'ye ilk günde 80 bin ziyaretçi

Alışverişin buluşma noktası amacıyla yola çıkan Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos’ta 81.271 kişi ziyaretçisiyle kapılarını açtı.

Açılışı, muhteşem hediyeler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle festivale dönüştüren Metropol İstanbul, birbirinden iddialı marka ve etkinliklerle İstanbul'a yeni bir eğlence anlayışı kazandırıyor.
Asset Yönetim Kurulu Üyesi Merve Timurlenk Şengül; “Beymen, Boyner, CarrefourSA, MediaMarkt, John Reed Fitness & SPA, Paşabahçe, Evidea,Ebebek, Esteworld, FDR Oyun Cumhuriyeti gibi daha birçok büyük ve iddialı marka ile açılışımızı gerçekleştirdik. Metropol İstanbul, Anadolu Yakası'nda, Ataşehir'de, tüm bağlantı yollarının kesiştiği noktada konumlanıyor. Lokasyonumuz gereği birçok kişinin yeni uğrak yeri olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. İlk gün itibariyle 80 bin kişinin üzerinde ziyaretçimiz ile açılışımızı gerçekleştirdik. AVM'nin yanı sıra cadde konseptindeki açık alanlarıyla da ziyaretçilerimize hizmet vermeye başlayan Metropol İstanbul, moda, dünya mutfağı, kültür-sanat, aile boyu eğlence ve alışverişin buluşma noktası olacak” dedi.

Açılışa özel hediyeler ve etkinlikler…

Metropol İstanbul, 150 TL üzeri alışverişle katılmaya hak kazanılacak hediye çarkının yanı sıra açılışa özel olarak; 30 Ağustos, 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde 1 adet Jaguar'ın özel tasarlanan elektrikli otomobili i-Pace'i hediye edecek. 

30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Radyo Karnaval imzalı ve farklı temalı DJ partileriyle İstanbullulara eğlenceli saatler yaşatacak olan Metropol İstanbul, ay boyunca birbirinden ünlü isimlerin konser ve gösterileriyle şölen yaşatacak. 

Brick People ve Walkabaout Team eğlenceli kostüm ve şovlarıyla ziyaretçileri karşılarken trio müzik grupları keyifli tınıları gün boyu ziyaretçilerle buluşturacak. 30 Ağustos – 8 Eylül arasında çocukların en sevdiği karakterler arasında yer alan Rafadan Tayfa gösterisi ve DinoLab çocuk kulübü çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için keyifli seçenekler arasında yer alacak.Metropol İstanbul'da şölen, Brothers Trio, JazzTime Band, İldeniz Trio ve çeşitli dans gruplarının gösterileriyle ile devam edecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz