maritbet girişmaritbet
MASKO eve çıkan öğrencilerin ilk tercihi oluyor!

MASKO eve çıkan öğrencilerin ilk tercihi oluyor!

Üniversitelere kayıtların tamamlanmasıyla ev kurma telaşına düşen gençler ve ailelerinin ilk tercihi MASKO oluyor. Ekonomik, şık ve modern mobilya seçenekleriyle MASKO, hem gençlerin hem de ailelerinin güzünü güldürüyor

Üniversitelere kayıtların tamamlanmasıyla ev kurma telaşına düşen gençler ve ailelerinin ilk tercihi MASKO oluyor. Ekonomik, şık ve modern mobilya seçenekleriyle MASKO, hem gençlerin hem de ailelerinin güzünü güldürüyor…

Zorlu bir sınav maratonun ardından binlerce öğrenci üniversitelerdeki bölümlere yerleşti. Şimdi sıra pek çok gencin yıllarca kurduğu en büyük hayallerden biri olan; kendi evine çıkma dönemine geldi. Ancak, farklı şehirlerde yeni bir yaşama ilk adımlarını atan üniversitelilerin evlerine eşya seçmeye başladığı bu aylar, imkân sağlayan aileler için tam bir kabusa dönüşebiliyor. Çoğu zaman gençlerin modern, yenilikçi çizgilere sahip mobilya hayalleri ile ailelerin bütçeleri birbirini tutmuyor.

Türkiye'nin en geniş mobilya alternatiflerini bir arada bulunduran MASKO Mobilya Kenti, 483 bin metrekarelik kapalı alanıyla, “Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti” olarak kabul ediliyor. Onlarca ürün grubu ile dekorasyona dair A'dan Z'ye her ürünü bir arada bulunduran MASKO, hem şık hem de ekonomik mobilya alternatifleri ile hem gençlerin hem de ailelerinin yüzünü güldürüyor.

Gençlerin tercihi modern ve rahat koltuk takımlarından televizyon ünitelerine, pop art kumaşlarla giydirilmiş puflardan çalışma odası takımlarına kadar yüzlerce seçeneğe sahip MASKO, dekorasyona dair tüm detayları da bir araya topluyor.

MASKO'nun her bütçeye uygun ürünleri ile hem ailelerin hem de gençlerin ihtiyaçlarına cevap veren bir oluşum olduğuna dikkat çeken MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, “Üniversite kayıtlarının tamamlanması ile gençleri ve ailelerini öğrenci evi kurma telaşı sardı. Bir taraftan kiralık ev arayan gençler, diğer taraftan da mobilya bakıyor. MASKO Mobilya Kenti bünyesinde 778 iş yeri ve 500'ü aşkın firma mevcut. Yalnızca İstanbul ve çevresinin mobilya ihtiyacının yüzde 60'ını biz karşılıyoruz. Yeni bir eve taşınmanın heyecanını yaşayan gençlerimiz yıllarca hayalini kurdukları özgür evin mobilyalarını MASKO'dan kolaylıkla temin edebiliyor. Mobilya tercihlerinde daha çok yalınlık ve sadelik arayan gençler, ekonomik ve fonksiyonel alternatiflere yöneliyor. Sıfırdan ev kuracak olan tüm gençlerimizi MASKO'ya bekliyoruz” diyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"
  • 03.05.2022 01:02

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"

Satışlarının yüzde 80'ini yurt dışına gerçekleştiren Luxury Line Mobilya, düğün ...

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!
  • 10.01.2022 11:46

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!

2021’i 4,3 milyar dolar ihracatla kapatan, 2022’de ise yurt dışı satışlarını 6 m ...

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı
  • 01.08.2021 09:00

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı

Türkiye’nin Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line markası, pandem ...

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü
  • 24.08.2021 16:54

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü

Masko Mobilyacılar Sitesinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle ...

Masko'da bina çöktü!
  • 24.08.2021 15:51

Masko'da bina çöktü!

Yüzlerce mobilya markasının yer aldığı Masko'da bir bina çöktü. ...

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak
  • 11.03.2021 11:12

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak

Luxury Line markası, Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretimi gerçekleştirilen ye ...