maritbet girişmaritbet
Londra’da ev kirası fazla olunca tekne aldı!

Londra’da ev kirası fazla olunca tekne aldı!

Tasarım danışmanlığı yapan 52 yaşındaki Harry, kızına konaklaması için tekne aldı

Böylelikle çok daha ‘tasarruflu', ‘karlı' ve bir o kadar da ‘dikkat çekici' yönteme başvurmuş oldu. Kızının toplamda 3 yıl eğitim göreceğine işaret eden baba Harry, kendilerine tavsiye edilen öğrenci yurtlarının aylık bin sterlin istediğini, bunun da 36 ayda 36 bin sterline ulaşacağını aktarıyor. Ülkede genellikle kanallarda kullanılan küçük tekneyi ise 37 bin sterline yenileyip mal ettiklerine dikkat çeken Harry, bu yüzden başvurduğu yöntemin çok daha akıllıca olduğu kanaatinde.

Tasarım danışmanlığı yapan 52 yaşındaki Harry, kızının teknede herhangi bir zorluk yaşayabileceğini düşünmüyor. Bunun yanı sıra bir beton yığınında kalmaktansa yeşillikler içinde bir gölette ya da kanalda konaklamanın kızı için daha yararlı olacağını kaydediyor. Harry, kızının ihtiyacının giderilmesinin ardından ise tekneyi satmayı düşünüyor.

Babanın bu alternatif yönteminin kızında ne hissettirdiğine gelince… Charlotte Tindle, konaklayacağı evin tekne olmasından bir hayli memnun. Kendisine ait özel yatağı, mutfağı, kanepesi, bilgisayarı, kısacası ihtiyacını giderebileceği her şeyi var. Dahası ‘ev'i olacak bu teknenin kendisini heyecanlandırdığını söylemeden de edemiyor. Fikrin babasından çıktığına dikkat çeken Charlotte, “İlk başta emin değildim. Sonradan bu fikre daha çok alıştım.” ifadelerini kullandı. Ona göre, sınıf arkadaşları kendisini kıskanıyor bile olacak. Charlotte Tindle Londra'da müzik eğitimi alacak. Genç kız kira geliri yüksek olduğu için babasının 37 bin sterline yenilediği teknede konaklayacak. Charlotte'in teknesinde, yatak odası, mutfağı, kanepesi ve bilgisayarı var.

Zaman Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Londra’da ev kirası fazla olunca tekne aldı!
  • 11.09.2014 11:22

Londra’da ev kirası fazla olunca tekne aldı!

Tasarım danışmanlığı yapan 52 yaşındaki Harry, kızına konaklaması için tekne ald ...