maritbet girişmaritbet
Lokman Çağırıcı, Bağcılar'daki projelerini anlatacak

Lokman Çağırıcı, Bağcılar'daki projelerini anlatacak

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Bağcılar’dan Cumhur İttifakı adayı olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, projelerini açıklayacak.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Bağcılar'dan Cumhur İttifakı adayı olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ustalık dönemi projelerini anlatmak için basının karşısına çıkıyor.

Halk Sarayı'nda düzenlenecek kahvaltılı “Proje Tanıtımı” toplantısında Çağırıcı, her kesime hitap eden plan ve projelerini anlatacak. Çağırıcı, açıklayacağı her projeyi sinevizyon eşliğinde görsel sunumla anlatacak. 

“İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar Meydanı olacak”

Üçüncü dönem belediye başkanlığı için hazırlıklarını tamamlayan Çağırıcı'nın projelerinin büyük çoğunluğu gençlere dönük. Projelerden Yeni Gençlik Merkezi, Şehir Kütüphanesi, Yaşlı Bakım Merkezi, Millet Bahçesi, Amfi Tiyatro, Güneşli Kültür Merkezi, Çocuk Kulübü Merkezi, içinde buz pisti, güreş eğitim salonu, okçuluk, eskrim eğitim salonunun bulunduğu devasa bir Spor Kompleksi ile tenis kortu, motocross alanı, futbol-basketbol-voleybol sahalarının yer aldığı Spor Parkı öne çıkıyor. 14 yeni park, otopark ve metro hatları da Bağcılar'a değer katacak. 

Öte yandan inşaatı devam eden ve tamamlandığında İstanbul'un en büyük meydanı olacak Bağcılar Meydanı, Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası yakın zamanda hizmete sunulacak. 8 havuz bulunan ilçede 2 tanesinin de inşaatı devam ediyor. Yeni dönemde 22 mahallede 22 havuz açılacak.

Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı'nın düzenleyeceği “Bağcılar Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı” Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda gerçekleştiriliyor. 

Tarih: 15.03. 2019 
Saat:  10.30
Yer:    Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı: Yenimahalle Dökümcüler Cad. No. 8 Bağcılar

  • Etiketler:

Yorum Yaz