maritbet girişmaritbet
Liverpool'un 50 milyon sterlinlik tesisi!

Liverpool'un 50 milyon sterlinlik tesisi!

Liverpool önümüzdeki ay içinde 50 milyon sterline mal olan yeni antrenman tesislerine geçiyor. İngiliz ekibinin yeni tesislerinde yok yok!

Liverpool önümüzdeki ay Kirkby'deki yeni antrenman tesislerine taşınıyor. Tarihi Melwood tesislerinden taşınmanın geçen sezonunda olması planlansa da pandemi nedeniyle çalışmalar sarkmıştı. Melwood'u yaklaşık 10 milyon sterline satan Liverpool, öngörülemeyen koşullar nedeniyle 2020-21 sezonunu da tesislerinde kalabilir şeklindeki maddeyi kullandı. Jürgen Klopp taşınamnın devre arasına kalmaması ve milli arada gerçekleşmesini istedi ve Liverpool yönetimi karar aldı. 8 Kasım'daki Manchester City maçının ardından Liverpool, 60 yıl sonra başka bir tesise geçiş yapacak. 2015'te Liverpool'un başına geçen Klopp, A Takım ile genç takımların birlikte olmasının kulüp açısından daha iyi olacağını kulüp sahiplerine iletmişti. 

Fenway Sports Group bu fikre sıcak bakınca Eylül 2018'de çalışmalar başladı ve nihayet sona erdi. Liverpool'un yaklaşık 50 milyon sterline mal olan yeni tesislerinde iki spor salonu, büyük bir kapalı spor salonu, yüzme havuzu, hidroterapi merkezi, özel televizyon stüdyoları, basın toplantısı bölümleri bulunuyor. 

 

Yorum Yaz