maritbet girişmaritbet
Koronavirüs konut satışlarını etkilemeyecek

Koronavirüs konut satışlarını etkilemeyecek

Koronavirüs nedeni ile evine kapanan vatandaşlar sanal tur sayesinde örnek daireleri evinden çıkmadan geziyor.

Başta Emlak Konut'un  Türkiye genelindeki tüm projeleri olmak üzere şu ana kadar gayrimenkul sektörünün önde gelen bir çok projesinin örnek daire sanal tur çekimini yapıp projelerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Aynı anda hem pc hemde akıllı cihazlarda kullanılabilen sanal tur çekimi örnek dairenin  büyüklüğüne göre 3 ila 5 saat arasında değişen çekim süresinin yanı sıra aynı gün teslim ediliyor. 

Mesafeler kaldırıldı

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgınına karşı yetkililer arka arkaya tedbirler alırken, bu sebeple bir süre evde kalan vatandaşların konut arayışları devam ediyor. Satış ofislerine gitmeden projenin örnek dairesini evden gezme imkanı sunan bu çalışma sayesinde projeler ile vatandaşlar arasındaki iletişim sorunu ortadan kalkıyor. Bu süreçte üzerinde baskı oluşacak sektörlerden olan gayrimenkul sektöründe ise hem satış kanallarını canlı tutmak, hem de tüketiciyle bağını sıkı tutmak için örnek daire sanal tur çalışması kullanılıyor.

Gayrimenkul sektörü ilk kez Emlaktasondakika.com tarafından sektöre kazandırılan 3D sanal tur çalışmasını kullanıyor. Bugüne kadar Matterport sanal tur çekiminde bizi tercih eden projeler:

Piyalepaşa İstanbul, Büyükyalı İstanbul , Lüxera Meydan, Evinpark Ada Tepe, Kordon İstanbul, Blue Lake, Blue Lake, Bizimtepe Aydos, Bizim Evler 7, Moment İstanbul, Ebruli Ispartakule , Ebruli Ispartakule, Liv Marmara, Liv Büyükçekmece, Vadişehir, Temaşehir Konya, Avrupark, Sea Pearl, Estonşehir Koru, Edonia Garden, Yeniköy Konakları, Marmara Evleri 4, Kemerlife , Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları 3. Etap, Nevşehir Emlak Konutları, Makyol Santral, Alya Grandis, Düşler Vadisi Riva, NEF Çekmeköy

Şu ana kadar gayrimenkul sektöründe sanal tur çekimini yapıp projelerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Sizde örnek dairenizin sanal tur çekimini yaptırmak için hemen başvurun.

Emlaktasondakika.com tarafından çekilen sanal tur çalışmalarını inceleyin.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz