maritbet girişmaritbet
Klasik otomobiller Ankara Golfkent'te yarıştı!

Klasik otomobiller Ankara Golfkent'te yarıştı!

Turyap imzalı Ankra Golfkent projesi, 23 Ekim Pazar günü klasik otomobilleri ağırladı.

Turyap'ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi, Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent'te 23 Ekim Pazar günü klasik otomobillerin yarışına ev sahipliği yaptı. Şenlik havasında geçen etkinlikte 40 yarışçı, klasik otomobilleri ile katılanlara performans sunumlarını yaptılar.

Golfkent'in uluslararası standartlardaki 9 delikli golf sahasının çimlenmesine denk gelen etkinliğe katılanlar; geleneksel hale gelen hafta sonu kahvaltısında buluştular. Çeşitli meslek ve sosyal gruplara dahil 40 yarışmacı ve yardımcıları aileleri ile birlikte; kahvaltı sonrası ilk golf eğitimlerini alarak atışlar yaptılar.

Birbirinden değerli klasik otoların görsel zenginliğinin izlemenin yanı sıra golf atışları gerçekleştirip, bu elit spora özgü terimlerle tanıştılar...

Etkinliğin start anında yarışmacılar tek tek araçları ile birlikte anons edilerek konuklara tanıtıldı. Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar “Amacımız Ankara'nın oksijen zengini topraklarda yükselen yeni değeri Golfkent'te kültürel ve sportif derinliği olan böylesi etkinliklerle başkentlileri buluşturmaktır.” Diyerek şöyle devam etti:

“Golf felsefesi ve vizyonu olan elit bir spor dalı... Golf; bakış açısı ve kişilik olarak gönül verenleri farklı kılan bir süreçle sizin yanınızda yer alıyor. Biz böylesi bir serüveni yaşamak isteyenler için Golfkent olarak yepyeni davetlere hazırlanıyoruz. Golfkent “Burada Hayat Şahane” sloganı ile hafta sonu etkinlikleriyle Ankaralıları yepyeni buluşmalara çağırıyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Klasik otomobiller Ankara Golfkent'te yarıştı!
  • 24.10.2016 13:28

Klasik otomobiller Ankara Golfkent'te yarıştı!

Turyap imzalı Ankra Golfkent projesi, 23 Ekim Pazar günü klasik otomobilleri ağı ...