maritbet girişmaritbet
KKTC’ye 150 milyon dolarlık otel!

KKTC’ye 150 milyon dolarlık otel!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Erkan Yağcı, Kıbrıs’a 150 milyon dolara otel yatırımı yaptıkları söyledi.

ZAF Grup bünyesinde faaliyet gösteren Concorde Hotels&Resorts, Antalya'da 2005'ten bu yana turizme hizmet veren Concorde Deluxe Resort Lara'nın ardından ikinci otel yatırımını Kıbrıs'a yaptı. Ada'nın Bafra bölgesinde 150 milyon dolarlık yatırımla kurulan Concorde Luxury Resort'ün, haziranda tatilcileri ağırlamaya başlaması planlanıyor. Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, “Concorde Hotels&Resorts çatısı altında turizme yön verecek, ilham alınacak tesislerle yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

200'DEN FAZLA BİTKİ TÜRÜ

Concorde Luxury Resort Hotel'in Kıbrıs'ın en özel tesisi olacağını vurgulayan Yağcı, “Tesisimizin modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliğinin yanı sıra bu iddiamızın gerçek nedeni, Kıbrıs'ın ilk Luxury Villa konseptini sunuyor olmamız. Bir diğer öne çıkan özellik de yurtdışından getirttiğimiz 200'ün üzerinde bitki türüyle bütünleştirdiğimiz peyzaj çeşitliliği. Tesisimizin bu fiziki özelliklerini, insana yapılan yatırımlar ve luxury konseptle bütünleştirerek, vereceğimiz hizmet standardına da yansıtacak ve Kıbrıs'a yeni bir soluk getireceğiz” şeklinde konuştu.

569 ODASI BULUNUYOR

569 oda ve yaklaşık 1.700 yatak kapasitesine sahip olan Concorde Luxury Resort'ün, yaklaşık 80 bin metrekarelik alan üzerinde yer aldığını söyleyen Yağcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “İki tesiste toplam 2.500 yatak kapasitesi bulunuyor. Concorde Luxury Resort'ün açılmasıyla yaklaşık 1.500 kişiye istihdam sağlayacağız. Turizmde adından söz ettiren bir grup olmak hedefiyle yatırımları devam ettireceğiz. Zaf Grup olarak, turizm yatırımları kapsamında sadece Kıbrıs'ta değil, Türkiye'de ve yurtdışında da yatırımlar yapmak için sürekli fizibilite yapıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KKTC’ye 150 milyon dolarlık otel!
  • 31.05.2018 11:58

KKTC’ye 150 milyon dolarlık otel!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Erkan Yağcı, Kıbrıs’a 150 milyon d ...