maritbet girişmaritbet
Jermaine Jones'tan Melo açıklaması

Jermaine Jones'tan Melo açıklaması

Beşiktaş'ın Schalke'den transfer ettiği Jermaine Jones basın toplantısı düzenledi

Beşiktaş'ın Schalke 04'den sezon sonuna kadar kiraladığı Jermaine Jones basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: "Takımımın şampiyon olabilmesi için bütün çabamı sarf edeceğim. Her çıktığım antrenmanda kendimi daha iyi hissediyorum. Toplu antrenmanda her gün gelişim içerisindeyim, daha iyiye gidiyorum. Teknik direktörümüz tercih ederse tabii ki bu hafta oynamak isterim. Bireysel olarak sıkı çalışıyorum. Antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Kaliteli ve genç bir takımız. Ben de sahip olduğum donanımla gençlere en iyi yardımı yapmaya çalışıyorum. Onlara savaşma konusunda liderlik yapmaya çalışacağım. Ligin en iyi takımlardan birine sahibiz. Bazı genç oyunculara sabır göstermeli ve imkan tanımalıyız." 
Jones, sözleşme konusunda, " Transferimin detaylarıyla ilgili konuşmama gerek yok. Menajerim gerekli görüşmeleri yaptı. Benim için makul ve kabul edilebilir bir teklifti. İki tarafın iradesiyle bu kararı aldık" açıklamasını yaptı.

'Ozan büyük yeteneklerden biri'
Bunları söyleyemem. Erciyesspor maçında takım halinde iyiydik. Ama bu maç geride kaldı. Cuma günü çok önemli bir maç oynayacağız. Mutlaka kazanmalıyız. Ozi (Ozan) de büyük yeteneklerden biri.Genç oyuncuların üstüne binen yükü hafifletmeliyiz. Bizim de genç ve geleceği parlak bir takımımız var. Bilic iyi bir teknik direktör. Çalıştırdığı takımlarda önemli başarılara imza attı. Kendisiyle ilgili çalışmaktan memnunum.

'Melo ile iyi bir savaş olacak'
Jones kendini ise şöyle tanıttı: "Sahada iken forma için elimden gelen her şeyi yaparım. Bazen benim bu tavrım rakip oyuncular tarafından hoş karşılanmaz. Bazı oyuncuların takımda agresif kimliği üstlenmesi gerekiyor. Benim için önemli olan takımım 3 puan almasıdır. Galatasaray'da da böyle oyuncu var. Farklı oyuncular mutlaka olmalıdır. Sert oynarım ve sert oynamakla birlikte adil oynarım. Sarı kart görülmesi gereken durumlar var ve gerekirse bunu da yapabilirim. Dövmelerimin kariyerime ve aileme dair özel anlamları var. Melo ile karşı karşıya geleceğiz. Aynı karakterde oyuncularız. Umarız iyi bir savaş ve mücadele olur."
Mynet.com

Yorum Yaz