maritbet girişmaritbet
İşte Survivor'da bu hafta elenen isim!

İşte Survivor'da bu hafta elenen isim!

Survivor All-Star'da 15 Nisan Çarşamba gecesi eleme heyecanı yaşandı.

Survivor Ünlüler takımında Merve Oflaz ile Berna daha önce gönderilmeleri için aday olan iki yarışmacıydı. Haftanın birinci seçilen Anıl, Hakan'ın ismini yazdı. Üçlü arasında en düşük oyu alan Merve Oflaz elendi.

Survivor kim elendi?

Survivor All-Star'da 15 Nisan Çarşamba günü elenen isim Merve oldu. Daha önce Merve Oflaz ve Berna, adadan gitmeleri için gösterilmişti.

Survivor All-Star'da önce eleme potasındaki isimler söz aldı.

Berna “Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hastalandım, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem elenecek olarak gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan'la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum” diye açıklama yaptı.

Elenen Merve Oflaz da “Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum” dedi.

Survivor All Star'da Anıl birinci!

Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu.

Anıl, aday gösterdiği ismi “Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam elenen kim diye düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi eleme istemiyorum. Doğukan'ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan” sözleriyle açıkladı.

Turabi ve Hilmicem, Hakan'ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce “İşte bu” dedi.

Kararı duyan Hakan “Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti” diye sitemkar bir konuşma yaptı.

Survivor'da elenen Merve oldu!

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan elenen yarışmacı oldu. Serenay,  Mervenin gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Survivor'da bu hafta elenen isim!
  • 16.04.2015 15:09

İşte Survivor'da bu hafta elenen isim!

Survivor All-Star'da 15 Nisan Çarşamba gecesi eleme heyecanı yaşandı. ...