maritbet girişmaritbet
İstanbullunun keyif durağı!

İstanbullunun keyif durağı!

İstanbul’un manzaralı 17 sosyal tesisi 1 yılda 10 milyon 78 bin ziyaretçiyi ağırladı.

ESD Özel - İstanbul'un eşi benzeri olmayan, seyrine doyulamadığı manzaraları eşliğinde hizmet veren Sosyal Tesisleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle hizmet veriyor.

10 milyon ziyaretçi

Haftanın her günü ailece zaman geçirebileceğiniz, dinlenip huzura doyacağınız sosyal tesisler, manzarasının yanı sıra hizmet kalitesiyle de adından çokça söz ettiriyor. En çok Florya, Çamlıca ve Haliç'in ziyaret edildiği sosyal tesisler 1 yılda toplam 10 milyon 78 bin kişiyi ağırladı.

Sağlıklı ve lezzetli tatlar uygun fiyatlarla...

Türk mutfağının seçkin lezzetlerini uygun bütçelerle sunan tesislerde kar amacı güdülmeksizin, lezzet ve hijyen ön planda tutuluyor. Hizmeti ve sunumuyla şık bir restoranda yiyebileceğiniz  herhangi bir yemeği sosyal tesislerde yarı fiyatına yiyebilirsiniz.

Eşsiz konumlarıyla da dikkat çekiyor

İstanbul'un en önemli 17 noktasında aynı kaliteyle hizmet veren Sosyal Tesisleri, İstanbul halkının, denize sıfır konumuyla günün yorgunluğunu ve stresini atabilmesi, temiz havada ailesiyle birlikte sakin, huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebilmesi için hayata geçirildi.

Uluslararası standartlardaki hizmet kalitesi ile halkı buluşturmayı ilke edinen tesislerde uzman kadrosu bulunuyor. Her anınızı keyifle yaşatan sosyal tesisler, düğün ve yemekli toplantılarda da sizleri yalnız bırakmayıp, bu tür organizasyonlarda da hizmet veriyor.

İstanbul'un eşsiz 17 noktasındaki sosyal tesisleri; Arnavutköy, Avcılar, Beykoz Koru, Beykoz Sahil, Büyükçekmece, Çamlıca, Çırpıcı, Dragos, Fethipaşa, Florya, Gözdağı, Haliç, İstinye, Kasımpaşa, Küçükçekmece, Sultanbeyli ve Zeytinburnu'nda hizmet veriyor.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İBB Sosyal Tesisleri manzaralarıyla göz dolduruyor!
  • 17.02.2015 16:04

İBB Sosyal Tesisleri manzaralarıyla göz dolduruyor!

İstanbul’un eşsiz manzaralı 17 sosyal tesisi 1 yılda 10 milyon 78 bin kişi taraf ...

İstanbullunun keyif durağı!
  • 17.02.2015 16:39

İstanbullunun keyif durağı!

İstanbul’un manzaralı 17 sosyal tesisi 1 yılda 10 milyon 78 bin ziyaretçiyi ağır ...

İstanbul Florya Sosyal Tesisleri, 2012’de 275 düğüne ev sahipliği yaptı!
  • 09.07.2012 11:34

İstanbul Florya Sosyal Tesisleri, 2012’de 275 düğüne ev sahipliği yaptı!

İstanbul'un önemli yerlerinde kurulan sosyal tesisler, düğün yapacakların ilgisi ...