maritbet girişmaritbet
İsmet Yıldırım’dan Ümraniye için dev projeler!

İsmet Yıldırım’dan Ümraniye için dev projeler!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, Ümraniye’yi İstanbul’un merkezi yapmayı hedefleyen projelerini açıkladı.

İsmet Yıldırım, Ümraniye'de yüzde 70 oy hedefini gerçekleştirmeleri halinde bir de Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte Ümraniye'yi hizmetler açısından uçuracaklarını söyledi.

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, yerleri belirlenmiş, göreve gelir gelmez uygulamaya hazır projelerini açıkladı. Yıldırım, “Size şimdiden söz vermek isterim ki, şehrimiz Ümraniye için hayırlı olan ne varsa, onların gerçekleşmesi için bütün gücümle ve bütün samimiyetimle çalışacağım. Ben İstanbul'u seviyorum. İstanbul'un yeni merkezi olmaya talip Ümraniye'yi seviyorum. Ve siz Ümraniyelileri karşılıksız bir sevgiyle seviyorum. Bu nedenle Allah'ın yardımıyla ve sizlerin desteğiyle her zorluğun üstesinden geleceğime inanıyorum” dedi.

Ümraniye'yi  herkesin mutlu olduğu bir şehir haline getireceklerini ifade eden Yıldırım, yüzde 70 oy hedefini anlatarak Ümraniyelilerden destek istedi. Bu hedefe ulaşmaları durumunda Ümraniye'yi daha ileriye götüreceklerini vurgulayan Yıldırım, “Bizim Ümraniye'de yüzde 70 oy hedefine ulaşmamız demek, elimizi çok çok güçlendirmemiz, büyükşehirde Binali beyin oylarına bir iki puan ilave etmek demektir.  Böyle bir tabloyu arkamıza aldığımızda Ümraniye'yi uçururuz” şeklinde konuştu.

Yıldırım daha sonra ulaşımdan, yeşil alanlara, spor köyünden millet kıraathanelerine kadar uygulamaya hazır projelerini açıkladı.

İşte öne çıkan o projelerden bazıları:

ÜMRANİYE ULAŞIM PROJELERİ

  • Türksat Kavşağı projesi
  • Beşiktaş Spor Tesislerinin Ihlamurkuyu mezarlık yanından Şile Otoyoluna çıkış yolları projesi 
  • Küçüksu Caddesinden TEM Otoyoluna yeni kavşak projesi
  • Harman Sokak ve Marmara Caddesi yol ve kavşak düzenlemesi
  • Mithatpaşa Caddesi TEM Anadolu bağlantısı Çakmak Köprüsü projesi
  • Finans şehrin bulunduğu Şenol Güneş Bulvarı'ndan TEM Otoyoluna bağlantı yolu projesi

ÜMRANİYE'YE 32 OTOPARK

Yıldırım, göreve gelir gelmez yerleri belirlenen ve hemen uygulamaya konulacak 32 adet otopark projesinin de müjdesini verdi. O projeler; 1- Atatürk 2- Necip Fazıl 3- İnkilap 4- Mehmet Akif 5- Atakent 6- İstiklal 7- Yamanevler  8- Şerif Ali 9- Namık Kemal 10- Elmalıkent 11- Saray 12- Altınşehir 13- Armağanevler 14-  Çakmak 15- Aşağıdudullu Mahallesi

28 BİN METRAKERE YEŞİL ALAN ÜMRANİYE'YE KAZANDIRILACAK

Yıldırım'ın açıkladığı projelerden bir diğeri de yeşil alanlarla ilgili oldu. Projesi hazır 10 adet parkı göreve gelir gelmez yapacaklarını belirten Yıldırım, bu parkların da Ümraniye'ye 28 bin metrekare yeşil alan kazandıracağını söyledi. Şuan için yerleri belirlenen uygulama hazır o parklar ise; Altınşehir, Çamlık, Cemil Meriç, Hekimbaşı, Topağacı, Şerifali, Necip Fazıl ve Armağanevler mahallesinde yapılacak.

SPOR KÖYÜ PROJESİ İLE ÇOK SAYIDA SPORCU YETİŞECEK

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım'ın en dikkat çekici projelerinden birisi ise Spor Köyü projesi oldu. Yıldırım, Hekimbaşı'nda bulunan Ümraniyespor'un kullandığı alana birçok sporun aynı anda yapılabileceği bir spor köyünün kurulacağını açıkladı. Spor Köyü'nde teknik donanımlara sahip içerisinde etnospor alanı, tenis kompleksi, basketbol ve voleybol gibi birçok spor alanı ile spor akademisinin yer aldığı dev bir tesis yapılacak.

Yıldırım ayrıca; Çakmakspor tesisleri, Yukarı Dudulluspor tesislerinin yeniden düzenleneceğini müjdeledi.

PARK ALANLARININ DA BULUNDUĞU SEMT PAZARLARI GELİYOR

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, ilk etapta yerleri belirlenen iki adet kapalı semt pazarının da projesini açıkladı. Projeleri gösteren Yıldırım, öncelikle Yukarı Dudullu ile Necip Fazıl Mahallesi'nde içinde park alanının da bulunduğu kapalı semt pazarlarını hayata geçireceklerini duyurdu.

Yıldırım, ayrıca Tantavi, Adem Yavuz ve Yukarı Dudullu mahallelerinde hazırlanan Millet Kıraathaneleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacak Osmangazi Korusu projesini de anlatarak görsellerini vatandaşlarla paylaştı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz