maritbet girişmaritbet
İsmet Yıldırım'dan eşine imrenilecek eğitim desteği!

İsmet Yıldırım'dan eşine imrenilecek eğitim desteği!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın eşi Saime Yıldırım, 44 yaşında üniversite diplomasına sahip oldu

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın siyasetteki yol arkadaşlarından olan ve Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminden beri  Kiptaş Genel Müdürlüğü görevini kesintisiz yürüten İsmet Yıldırım'ın eşi Saime Yıldırım, evlilik, iki çocuk ve 44 yaşından sonra uluslararası siyaset bölümü mezunu oldu.

Hürriyet Gazetesi'nden Fatma Aksu'nun haberine göre Saime Yıldırım, eşi İsmet Yıldırım'ın “Neden üniversite sınavlarına girmiyorsun” sözleri üzerine kolları sıvadı. Sınavlara hazırlanıp, Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İlimler Fakültesi, Uluslararası Siyaset Bölümünü kazandı. Okuldan aynı sınıfta okuduğu bölüm ikincisi erkek kardeşi ile birlikte aynı gün mezun oldu. Vedalaşmadan önce son defa arkadaşlarıyla “Selfie” yaptı.

Kızlarıyla yarıştı

Bilgi Üniversitesi'nin Haliç'teki kampüsünde düzenlenen diploma töreninde, eşine diplomasını kendi elleriyle veren İsmet Yıldırım, onun arkadaşlarıyla birlikte havaya kep atışını gururla izledi. Yıldırım, tören sonrası mutluluklarını ailece gittikleri iftar yemeğinde paylaşırken, eşine “Kızlarıyla yarışan kadın” diye takılmadan edemedi.

Sıra üçüncü çocukta

Eşinin sürekli öğrenci oluşu nedeniyle Başbakan Erdoğan'ın en az 3 çocuk tavsiyesini yerine getirememekten yakınan İsmet Yıldırım, eşini ikna edebilirse, bir çocuk sahibi daha olmak istiyor. Bu konuda henüz 6 aylık evli olan büyük kızı Asude de babasının bu fikrini gönülden destekliyor. Ancak Saime Yıldırım, lisans eğitimiyle yetinmeyip, “Okumaya devam” diyerek, yüksek lisans yapmak istiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'tan Yeşilce Aydos projesi!
  • 20.12.2017 12:41

KİPTAŞ'tan Yeşilce Aydos projesi!

Kiptaş’ın Pendik’teki yeni projesi, Yeşilce Aydos’un lansmanı yapıldı. Kiptaş Ge ...

Kiptaş ev yapacak arsa bulamıyor!
  • 15.12.2014 10:39

Kiptaş ev yapacak arsa bulamıyor!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları ve Kip ...

İsmet Yıldırım'dan eşine imrenilecek eğitim desteği!
  • 05.07.2014 10:27

İsmet Yıldırım'dan eşine imrenilecek eğitim desteği!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın eşi Saime Yıldırım, 44 yaşında üniversite ...