maritbet girişmaritbet
İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı seçildi

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı seçildi

31 Mart yerel seçimlerinde ilçelerde de kimin kazandığı merak konusu... Ümraniye Belediye Başkanlığı’nı AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı.

Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandıklara koştu. Oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte milyonlarca kişi il ve ilçelerinde hangi adayların önde olduğunu araştırıyor. Sonuçların en çok merak edildiği illerden biri de İstanbul ve ilçeleri… Peki, İstanbul Ümraniye'de yerel seçimi hangi parti kazandı?

31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre, Ümraniye'de AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. Yüzde 55,12 oranında oy alan İsmet Yıldırım Ümraniye Belediye Başkanı olarak seçildi. Uzun yıllardır KİPTAŞ'ın Genel Müdürlüğü görevini yürüten İsmet Yıldırım Ümraniye Belediye Başkanı olarak hizmet verecek.  

İSMET YILDIRIM KİMDİR?

1960 yılında Ümraniye'de doğan İsmet Yıldırım, Bayburt kütüğüne kayıtlı olup aslen Rizelidir. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1982 yılında mezun olduktan sonra aile şirketinde müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermiştir. İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Müteahhitleri Komitesi Başkanlığı'nın yanı sıra bir çok vakıf ve dernekte yöneticilik yapmıştır. 1999 yılından bu yana Kiptaş Genel Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz