maritbet girişmaritbet
İrfan Home, tüm halı markalarının outletlerini satışa çıkardı

İrfan Home, tüm halı markalarının outletlerini satışa çıkardı

Metrekaresi 9 liradan satışa sunulan markalı halılar renk ve desen çeşitliliği ile de ilgi görüyor

Her sene gerçekleştirdiği ve yüzde 90'a varan indirim oranlarıyla alışveriş severlerin yüzünü güldürecek kampanyalara imza atan İrfan Home, bu yıl da evinin halılarını yenilemek isteyenler ve evlilik hazırlığı yapanları unutmadı. Avcılar E-5 üstünde 2. bir mağaza açan İrfan Home, 6 katta toplam 1.500 m2 alanda Türkiye'de bilinen tüm halı markalarının outletlerini satışa çıkardı. Metrekaresi 9 liradan satışa sunulan markalı halılar renk ve desen çeşitliliği ile de ilgi görüyor. Alan büyüklüğü, çeşit sayısı ve indirim oranı ile Türkiye'de ilk olma niteliğine sahip bu kampanya sadece Avcılar çevresinden değil tüm İstanbul'dan alıcıları mağazaya çekiyor.

Yaptığı yüzde 90 oranında indirime sahip kampanyalar ve bütçeleri zorlamayacak nitelikteki “paketleri” ile hafızalarda yer bulan İrfan Home, alışveriş severleri sevindirmeye devam ediyor. E-5 üzerinde Avcılar metrobüs durağına 100 metre mesafede 2. bir mağaza açan İrfan Home, metrekaresi 9 liraya halı satışına başladı. Türkiye'de satışı bulunan Merinos, Pierre Cardin, Kaşmir, Dinarsu gibi tüm halı markalarına yer veren İrfan Home Halı, 6 katta toplam 1.500 m2'lik bir alana sahip. Alan büyüklüğü, çeşit sayısı ve indirim oranı ile Türkiye'de ilk olma niteliğine sahip bu kampanya, Anadolu Yakası hatta şehir dışından dahi alıcıları İrfan Home'a çekiyor. Evlilik Sezonu'nda olduğumuz ve gelin-damat adaylarının son hazırlıklarını tamamlamakta olduğu bugünlerde İrfan Home, son derece uygun fiyatlı “Düğün Paketleri”nin yanında bu kampanyası ile de tek merkezden tüm ihtiyaçların karşılanmasını hedefliyor. 

1966 yılında ticaret hayatına başlayan İrfan Home, bugün 7 mağazasında beyaz eşyadan zücaciyeye bir eve dair tüm ihtiyaçları içeren 80 bin adetlik ürün gamına sahip. 48 yıllık deneyimi, kalite ve güvencesiyle en iyi hizmeti vermeye devam eden İrfan Home, özellikle yaptığı indirimler ve kampanyalarla adından söz ettiriyor. Şube sayısını arttırmak, birden fazla yerde “İndirim Çadırı” kurmak ve “Shopping Fest” gibi Türkiye'nin en önemli alışveriş etkinliklerinde yer almak gibi gelecek planları olan İrfan Home, katlanarak büyüme sinyalleri veriyor. Nakit, kredi kartı, taksit kartları ve bugün birçok yerde bulunmayan senet sistemi ile satışlarını sürdüren İrfan Home, ailelere salonunu 36 liraya halı kaplama imkanı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İrfan Home, Mimaroba şubesini hizmete açtı
  • 17.06.2014 14:21

İrfan Home, Mimaroba şubesini hizmete açtı

“İndirimli Halı Mağazası” gibi büyük etkinlikleriyle dikkat çeken İrfan Home bü ...

İrfan Home, tüm halı markalarının outletlerini satışa çıkardı
  • 03.06.2014 11:30

İrfan Home, tüm halı markalarının outletlerini satışa çıkardı

Metrekaresi 9 liradan satışa sunulan markalı halılar renk ve desen çeşitliliği i ...

İrfan Home Çadır'da indirim festivali başlıyor
  • 05.12.2013 13:27

İrfan Home Çadır'da indirim festivali başlıyor

İrfan Home Gallery’nin bu yıl 2.sini gerçekleştireceği geleneksel çadırda indiri ...