maritbet girişmaritbet
İnanç Kabadayı: Pega Kartal’ın başarısı yabancı sermaye gruplarını ülkemize çekebilir!

İnanç Kabadayı: Pega Kartal’ın başarısı yabancı sermaye gruplarını ülkemize çekebilir!

EgeYapı Group'un, Kartal'da başlayacağı yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL'ın tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Kabadayı, sahip oldukları 35 yıllık tecrübe ile bugüne kadar birçok projeye imza attıklarını belirtti

 

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, PEGAKARTAL Projesi ile Körfez sermayesinin ortağı olduğu projelerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''PEGAKARTAL'ın yakalayacağı başarı ile başka yabancı sermaye gruplarının da dikkatini çekerek, yatırımcıların ülkemize olan ilgisini daha da arttıracağını düşünüyoruz''dedi.

EgeYapı Group'un, Kartal'da başlayacağı yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL'ın tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Kabadayı, sahip oldukları 35 yıllık tecrübe ile bugüne kadar birçok projeye imza attıklarını belirterek, sahip oldukları tüm deneyimlerini aktaracakları yeni bir karma kullanım projesine başlamaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Kabadayı, Türkiye'nin, son yıllarda yakaladığı hem siyasi, hem de ekonomik istikrar ile yabancı yatırımcıların birçok sektörde olduğu gibi, gayrimenkul sektöründe de Türkiye'ye olan ilgisinin arttığını belirterek, şöyle konuştu:

''Hem gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirmesi beklenen, hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlaması umulan Körfezli yatırımcılar, artık büyüyen ve gelişen Türkiye'deki fırsatları görmeye ve ülkemize yatırıma gelmeye başlıyor. Ancak hayata geçen ve realize olan yatırımların sayısının hala istenilen düzeyde olmadığını düşünürsek PEGAKARTAL Projesi ile Körfez sermayesinin ortağı olduğu, hayata geçen ilk projelerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. PEGAKARTAL'ın yakalayacağı başarı ile başka yabancı sermaye gruplarının da dikkatini çekerek, yatırımcıların ülkemize olan ilgisini daha da arttıracağını düşünüyoruz. Böylelikle yüzde 95 oranında yerli girdi kullanan gayrimenkul sektörünün ekonomimizin yumuşak karnı olarak nitelendirilen cari açığa doğrudan pozitif etkisi olacaktır.''

''Rezidans konseptine yeni bir bakış açısı getirdik''

Kabadayı, yıllar içinde gelişen sektörle birlikte daha çok küçük alanlarda kompakt bir yaşam imkanı sunan rezidans konseptine yeni bir bakış açısı getirdiklerini belirterek, ''Toplam 40 bin metrekare inşaat alanı ve 80 milyon lira yatırımla biri 200 adet konuttan oluşacak 32 katlı rezidans, diğeri de 28 adet home-office ve 11 adet mağazadan oluşacak 5 katlı ofis bloğu olmak üzere iki farklı bloktan meydana gelecek PEGAKARTAL' da yatırımcılarımıza Marmara Denizi ve Adalar manzarası eşliğinde 1+1'den 4+1 ve dubleks dairelere kadar yüksek yaşam standartları ve konfor sunmak istiyoruz'' diye konuştu.

Ofis kısmında ise iş dünyasına yedi farklı tipte, diledikleri gibi dekore edebilecekleri ve teknolojinin tüm imkanlarının olduğu çözümler sunduklarını anlatan Kabadayı, ''PEGAKARTAL yüzde 1 KDV avantajı ve yüksek prim imkanı sunuyor'' dedi.

Kabadayı, PEGAKARTAL'da her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini ve ister rezidans, isterse ofis olsun yatırımcıların ne tür ihtiyaçları olabileceğini ortaya çıkardıklarını vurgulayarak, ''PEGAKARTAL'da adeta beş yıldızlı bir otel hizmeti sunacak olan Lobby Lounge'dan 7/24 her konuda faydalanabileceğiniz Concierge'e kadar birçok detay yer alacak. Hareketli bir sosyal yaşantı düşlediğimiz PEGAKARTAL'da açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak'' şeklinde konuştu.

Yaşama dair birçok açıdan konfor sunan PEGAKARTAL'ın, Kartal gibi günden güne değer kazanan ve ilgi odağı olan bir ilçenin en yüksek prim vadeden noktasında yükseleceğini dile getiren Kabadayı, özellikle konumu açısından ulaşımda birçok kolaylık sağlayacak olan PEGAKARTAL'ın, sahip olduğu yüzde 1'lik KDV avantajı ve Kartal ilçesinin yakın gelecekte sahip olacağı yüksek prim olanağı sayesinde yatırımcıların odak noktası haline geleceğini söyledi.

Projenin ortağı AL Qemam Holding Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) ve Akzirve Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü İbrahim Maasfeh de PEGAKARTAL Projesi'nin, Türkiye'deki ilk yatırımları olacağını belirterek, Suudi Arabistan merkezli bir grup olarak Avrupa'da, İngiltere ve İspanya'da yatırımlarının bulunduğunu ifade etti.

Maasfeh, Türkiye'deki oluşum süreçlerini tamamladıklarını vurgulayarak, ''Başta gayrimenkul olmak üzere diğer alanlarda da faaliyet gösteriyor ve bu alanlardaki tüm odağımızı Türkiye'ye kaydırıyoruz. Türkiye'de yapılanırken gayrimenkul sektörü üzerine araştırmalar yaptık ve EgeYapı Group'u tercih ettik'' diye konuştu.

PEGAKARTAL Projesi

EgeYapı Group'un Anadolu Yakası'ndaki karma kullanım projesi PEGAKARTAL, 80 milyon lira yatırımla Adalar ve Marmara Denizi'ne nazır bir şekilde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip rezidans ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak. 32 katlı rezidans bloğunda yaklaşık 64 metrekareden başlayan 1+1'lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire olacak. Dairelerin fiyatları 212 bin liradan başlayıp 1 milyon 173 bin liraya kadar değişecek. Ofis bloğunda ise 11 mağaza ve 32 home-office bulunacak. İş dünyasının çözüm ortağı olmayı hedefleyen PEGAKARTAL, yatırımcılara 72 metrekareden 702 metrekareye kadar 7 farklı tipte home-office imkanı sunacak.

Proje kapsamında etkin bir sosyal yaşam sağlayacak olan açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak.

PEGAKARTAL, Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, D-100 Karayolu'nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu'na 5 dakikalık mesafede ve İstanbul'un dünyaya açılan ikinci kapısı Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. PEGAKARTAL, 2015 yılı itibariyle teslim edilecek.

Semra Orkan/AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı'dan 18 aylık finansman desteği!
  • 19.03.2015 15:37

Ege Yapı'dan 18 aylık finansman desteği!

Ege Yapı, yeni kampanyasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenlere 18 ay boyunca ...

İnanç Kabadayı Pega Kartal projesini anlatıyor!
  • 21.03.2013 11:09

İnanç Kabadayı Pega Kartal projesini anlatıyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, emlaktasondakika.com Haber ...

Pega Kartal projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 20.03.2013 10:57

Pega Kartal projesinin tanıtım filmi yayında!

Ege Yapı’nın 80 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Pega Kartal projesinin ...

Pega Kartal örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 20.03.2013 11:14

Pega Kartal örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Ege Yapı'nın Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Pega Kartal projesinin örnek daire g ...

Pega Kartal’da Akzirve'ye ait daireler 11 Mayıs’ta satışta
  • 10.05.2017 11:40

Pega Kartal’da Akzirve'ye ait daireler 11 Mayıs’ta satışta

Akzirve Gayrimenkul, Ege Yapı ile birlikte geliştirdiği Pega Kartal projesindeki ...