maritbet girişmaritbet
Hilton, Türkiye’de 3 ilde otel açıyor

Hilton, Türkiye’de 3 ilde otel açıyor

Hilton; Gaziantep, Antalya, Afyonkarahisar ve Sakarya'da oteller açacak.

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açacağını açıkladı. Böylece Hilton, Türkiye pazarında faaliyette ve gelişmekte olan 90 otele sahip olacak.

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Gelişim Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser yeni projeler ile ilgili; “Hilton, 60 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de varlığını sürdürüyor ve yaptığımız son anlaşmalar, Türkiye pazarına yönelik bağlılığımızın göstergesi. Türkiye, 2017 yılının ilk on ayında 29 milyondan fazla turistin gelmesiyle ziyaretçiler için önemli bir destinasyon olmaya devam ediyor[1]. Hilton, ülke genelinde 11.000'den fazla odaya ve hazırlanmakta olan 4000'den fazla ek odaya sahip, bu dört önemli konumda yapılan anlaşmalarla ülkedeki ayak izimizi daha da büyütmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

DoubleTree by Hilton Gaziantep

108 misafir odalı DoubleTree by Hilton Gaziantep, üç toplantı odası ile iki yemek mekânı seçeneği sunacak ve 2018'in ilk yarısında açılması planlanıyor. Şehir merkezini Gaziantep'in organize sanayi bölgelerinden birine bağlayan ana bir yol üzerinde yer alacak ve büyük hastanelere, iş hanlarına ve Gaziantep Ticaret Odası ile Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü gibi devlet dairelerine yakın bir konumda olacak. Ayrıca Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi ve Zeugma Mozaik Müzesi gibi cazibe merkezlerine de yakın olacak.Otel, Hilton adına Ak_A Yatırım Turizm Otelcilik San. ve Tic. Ltd. Şti mülkiyetinde bir franchise olarak işletilecek.

DoubleTree by Hilton Antalya City Centre

2018 yılının sonunda açılması planlanan DoubleTree by Hilton Antalya City Centre, 150 modern misafir odasına sahip olacak. Otel, üç yemek salonu ve çarpıcı bir çatı havuzu, fitness merkezi ile kapsamlı bir spa da dâhil olmak üzere bir dizi eğlence olanağı sunacak. Otelin olanakları arasında ayrıca bir balo salonu, dört toplantı odası ve bir iş merkezi bulunacak. DoubleTree by Hilton Antalya City Centre, Antalya'nın iş bölgesinin kalbinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin karşısında ve Kaleiçi (eski şehir) ile Konyaaltı Plajına da yakın konumu ile Antalya'ya seyahat edenler için de elverişli olacak. Otel, Hilton adına Ka Tasarım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti mülkiyetinde bir franchise olarak işletilecek.

DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar

Hilton'un Afyonkarahisar'daki ilk tesisi olacak DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar'ın 2019 yılında açılması bekleniyor. 115 misafir odası, çok fonksiyonlu bir etkinlik alanı ve iki toplantı odasına sahip olacak otel, Afyonkarahisar'ın organize sanayi bölgesine, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve ana tren istasyonuna 5 km mesafede, şehir merkezinde stratejik bir konumda yer alacak. Otel, Hilton tarafından PNR Doğal Taş Mad. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti. mülkiyetine franchise olarak verilecek.

Hampton by Hilton Sakarya

2020 yılında açılması beklenen 140 misafir odalı Hampton by Hilton Sakarya, Sakarya'nın yeni şehir merkezi olan Serdivan ilçesinde yer alacak. Şehrin içinden geçen Çark Caddesinde konumlanacak ve Sakarya'nın organize sanayi bölgesi ile Sakarya Üniversitesine yakın olacak. Otel, Serdivan Alışveriş Merkezi ile Cadde 54 Alışveriş Merkezine yürüme mesafesinde ve doğa yürüyüşü ile diğer eğlence faaliyetleri konusunda popüler bir konum olan Sapanca'ya 10 km mesafede olacak. Otel, Hilton ve Mas Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan franchise sözleşmesinin ardından duyuruldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!
  • 19.08.2022 14:20

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!

Hilton Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, AA muhabirine yap ...

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı
  • 15.06.2022 16:39

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olaca ...

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı
  • 14.01.2021 11:51

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Küresel çapta uygulanacak olan program Hilton portföyündeki tüm “hibrite hazır o ...

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!
  • 27.11.2020 06:30

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!

Hilton, Hampton by Hilton’a eklenen üç yeni tesisle 2020 yılında Türkiye genelin ...

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!
  • 05.09.2020 15:15

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel, muhteşe ...

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”
  • 18.08.2020 10:55

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon, İstanbul ...