maritbet girişmaritbet
Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar TL'ye taşıdı

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar TL'ye taşıdı

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar TL'ye taşıdı.

Özkaynakları 2,28milyar TL'ye ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon TL olarak gerçekleşti.

Dengeli yatırım portföyü ve güçlü finansal yapısıyla gayrimenkul sektöründe yatırımcılar için güvenilir bir iş ortağı olmayı sürdüren Halk GYO'nun Genel Müdürü Dr. Feyzullah YETGİN, “Sahip olduğu kaynakları, küresel ekonomik görünümü dikkate alarak en verimli şekilde kullanan kurumlardan biri olarak, yılın ilk yarısında dikkatli ve özenli bir yatırım takvimiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini, Şirketin toplam aktif büyüklüğünün 2,67 milyar TL'ye ulaştığını” belirtti. YETGİN sözlerine şöyle devam etti:

“Yatırımlarımıza, ülke ekonomisine katkı veren ve elde ettiği kârı yatırımcılarıyla paylaşan şirket olma vizyonumuz yön veriyor. Bu anlayışla yatırım bölgelerimizi itinalı bir şekilde belirliyoruz, bu bölgelerdeki ihtiyaca uygun olan projelere yöneliyoruz. Projelerimiz, tamamlandığında, hem yatırım ortaklarımıza hem de yatırım bölgemize değer katıyor.”

Halk GYO, Vakıf GYO işbirliğiyle hayata geçirilen konut projesi Bizimtepe Aydos ile Er Konut İnşaat ortaklığıyla inşaatı tamamlanan Şehristan Konutları'nda dairelerin anahtar teslimlerine devam ediyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, bu proje kapsamındaki 46 ve 34 katlı Halk Ofis Kulelerinin inşasına devam ediyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz