maritbet girişmaritbet
Güncel İnşaat Demiri Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Güncel İnşaat Demiri Fiyatları Ne Kadar Oldu?

İnşaat Demiri Ton Fiyatı, Zam Oranı, Fiyat Arşivi ve İstanbul İnşaat Demiri Fiyatları içerikli detaylar haberimizde.

İnşaat demiri fiyatları zam haberleriyle gündemden düşmüyor. Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat ve gayrimenkul sektörü, yükselen inşaat demiri fiyatlarından şikayetçi. Kısa sürede rekor seviyede yükselen inşaat demiri fiyatları, konut satış fiyatlarını da etkiliyor. İnşaat demirinin güncel fiyatları, devam eden projeleri de yakından ilgilendiriyor.

İnşaat Demiri Ton Fiyatı

İnşaat demiri ton fiyatı Haziran 2021 itibariyle 7 bin 500 TL seviyelerinde seyrediyor. 2020 yılının Mayıs ayında inşaat demirinin ton fiyatı 3 bin 500 TL seviyelerindeydi. Koronavirüs pandemisinin de etkisiyle inşaat demirinde rekor seviyede artışlar yaşandı. İnşaat demiriyle birlikte seramik, çimento, alüminyum gibi hammaddelerin de fiyatlarında ciddi oranda yükselmeler meydana geldi.

İnşaat Demiri Fiyatları 2021

İnşaat Demiri Fiyatları 2021 yılında rekor seviyede artış yaşadı. 2020 yılının Haziran ayında 3 bin 500 lira bandında olan inşaat demiri ton fiyatı, Haziran 2021 tarihi itibariyle 7 bin 500 TL bandına yaklaşmış durumda. İnşaat demirinde yüksek fiyat, konut fiyatlarının da otomatik olarak yükselmesi anlamına geliyor.

İnşaat Demiri Fiyat Arşivi

Arşivden geçmiş dönem fiyatları incelendiğinde, inşaat demirinin fiyatlarının özellikle son bir yıllık süreçte hızlı bir artış yaşadığı görülüyor. İstanbul başta olmak üzere çoğu şehirde inşaat demirinin fiyatları aynı seviyede alıcı buluyor. İnşaat demiri yatırımı yapan inşaatçıların, yükselen fiyatlardan etkilenmediği biliniyor. Yeni inşaata başlayacak müteahhitlerin ise bu noktada nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güncel İnşaat Demiri Fiyatları Ne Kadar Oldu?
  • 02.06.2021 17:35

Güncel İnşaat Demiri Fiyatları Ne Kadar Oldu?

İnşaat Demiri Ton Fiyatı, Zam Oranı, Fiyat Arşivi ve İstanbul İnşaat Demiri Fiya ...

İnşaat malzeme fiyatlarında dudak uçuklatan rekor zam!
  • 24.05.2021 14:03

İnşaat malzeme fiyatlarında dudak uçuklatan rekor zam!

İnşaat demiri ve çimento başta olmak üzere inşaat malzemelerinin neredeyse tamam ...