maritbet girişmaritbet
Gökyüzünde yüzmeye hazır mısınız?

Gökyüzünde yüzmeye hazır mısınız?

Londra'da Nine Elms'in "Gökyüzü Havuzu" dünyada ilk defa gökyüzünde duracak bir havuz sistemi ile uçan balık gibi yüzmenize olanak tanıyacak.

Özellikle zengin kişilerin birçok farklı havuz dizaynı fantazilerini görmüşsünüzdür. Yok jakuzili, yok komple camekan gibi birçok farklı farklı dizaynlarla karşımıza çıkıyor. Ancak bu sefer Nine Elms tarafından dizayn edilen havuz ise Londra'ya ayrı bir hava katacağı kesin bir tasarıma sahip. Çünkü "uçan balık" esprisini gerçeğe dönüştürecek düzeyde havada asılı bir havuz yapacaklar.

nine elms

İki bina arasına yerleştirilecek olan komple cam ile kaplı bu havuz size yüzerken Londra semalarına bakmayı, aynı zamanda uçuyormuşcasına yüzmeyi vaad ediyor. 25 metre uzunluğu, 5 metre genişliği ve 3 metre de derinliği olacak olan havuz 20 cm kalınlığındaki camlar ile korunacak. Sky Pool adı verilen bu projede isteyen apartman sakinleri ile anlaşılarak ortak bir havuz sistemi getirilmeyi amaçlanıyor. Yapımı zor olan bu projenin maliyeti ise 602 Bin Paund, yani 2 Milyon 800 Bin TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Görünüşü harika olan bu havuzda herkes en az bir kere yüzmek isteyektir eminim. Ama tabii halka açık bir şekilde olacak mı orası bilinmiyor. Fakat tartışmasız Londra'nın zaten o hoş çehresine ayrı bir hava katacağı da kesin.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gökyüzünde yüzmeye hazır mısınız?
  • 21.08.2015 09:27

Gökyüzünde yüzmeye hazır mısınız?

Londra'da Nine Elms'in "Gökyüzü Havuzu" dünyada ilk defa gökyüzünde duracak bir ...