maritbet girişmaritbet
Fatih Ürek'e haciz şoku!

Fatih Ürek'e haciz şoku!

2018 yılında iş insanı Hayri Yazıcı'nın firmasından Grand Yazıcı Villaları’ndan süper lüks bir villa satın alan Fatih Ürek'e haciz gönderildi.

2018 yılında iş insanı Hayri Yazıcı'nın firmasından Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Villaları'ndan süper lüks bir villa satın alan Fatih Ürek'e, önceki gün Hayri Yazıcı tarafından haciz gönderildi

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, ünlü şarkıcı Fatih Ürek, haciz şoku yaşadı. 2018 yılında iş insanı Hayri Yazıcı'nın firmasından Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Villaları'ndan süper lüks bir villa satın alan Fatih Ürek'e, önceki gün Hayri Yazıcı tarafından haciz gönderildi.

Fatih Ürek'in avukatı, daha önceden Fatih Ürek'e resmi bir protesto, uyarı, belge hiçbir ihtar ve ihbar yapılmadığını dile getirdi.

Hayri Yazıcı'nın avukatı Emrullah Gözcü ise yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Müvekkil Yazıcı Turizm Tesisleri A.Ş, kurumsal bir firma olup Sn. Fatih ÜREK'in imzaladığı senetten dolayı icra takibi başlatmadan önce senette yazılı olan, kendisinin de devlete adresim diye beyan ettiği resmî mernis adresine banka ve noter kanalıyla ihtarname göndermiştir. Borcun ödenmemesi üzerine Fatih Ürek hakkında icra takibi başlatılmış ve işlemler yapılmıştır. Sn. Fatih Ürek, devletten yaşadığı gerçek adresi sakladığı için icra dairesi tarafından kendisine ulaşılamamış, bu yüzden mahkeme kararı alınarak işlemler yapılmıştır. Sn. Fatih Ürek tarafından yapılan maksatlı açıklamaların aksine, şirketimizin sahibi turizmciliğin duayeni Sn. Hayri Yazıcı'nın ülkemiz turizmini geliştirmek adına daha önemli işleri bulunmakta olup, bu hoş olmayan durumu internet sitelerindeki haberlerden duymuştur. Bu maksatlı gerçek dışı açıklamalar için gerekli suç duyuruları tarafımızca yapılacaktır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz