maritbet girişmaritbet
Farah Zeynep Abdullah, Londra'da yeni hayatını kuruyor

Farah Zeynep Abdullah, Londra'da yeni hayatını kuruyor

Bir süre önce ilk gençlik yıllarının geçtiği İngiltere'ye dönme kararı alan Farah Zeynep Abdullah, Londra'da yeni hayatını kuruyor.

Haberi Instagram sayfasından duyuran Abdullah, zaman zaman da yeni evine yerleşme telaşını takipçileriyle paylaşıyor. Güzel oyuncu Instagram sayfasında bir aynanın çerçevesini boyarken çekilen pozunu paylaştı. Böylece takipçilerine yeni hayatına ve evine dair ilk ipucunu da vermiş oldu.

Farah Zeynep Abdullah, Londra'ya taşınacaklarını da birkaç ay önce kutulara konulmuş eşyaların arasında çekilen pozuyla duyurmuştu.

Farah Zeynep Abdullah, 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındılar. Lise öğrenimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başladı ama okulun birinci sınıfında İngiltere'ye taşınınca eğitimine orada devam etti.

Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol almak için İstanbul'a geldi. Bu dizideki Aylin karakteriyle seyircinin hafızasına kazındı.

Daha sonra da Türkiye'de kalarak oyunculuğu sürdürdü Abdullah. 

Unutursam Fısılda, Küçük Bir Eylül Meselesi, Kelebeğin Rüyası gibi filmlerde ve Kurt Seyit ve Şura'nın da aralarında bulunduğu dizilerde rol aldı. Farah Zeynep Abdullah bir süre önce ailesiyle birlikte İngiltere'ye döndü. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz