maritbet girişmaritbet
Esra Akkaya, Bodrum'a yerleşti!

Esra Akkaya, Bodrum'a yerleşti!

Ünlü oyuncu Esra Akkaya, her şeyini geride bırakarak Bodrum'da hayalindeki işi kurdu.

Mahallenin Muhtarları dizisinde "Şirin" rolü ile ün kazanan ve daha sonra pek çok dizi ve filmde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya, Etiyopya'dan evlatlık aldığı çocuğu Can Alex ile birlikte Bodrum'un Bitez Mahallesi'ne yerleşti.

Küçük  bir mekan açan Akkaya, işletmede yetişkin insanlara masal anlatıyor. Arkadaşı yemekleri yaparken, Akkaya ise misafirlerine hikayeler okuyup sohbet ediyor. 

Akkaya, İstanbul'un yoğunluğundan kaçtığını ifade ederek, "Bodrum'da masal anlatıyorum. Oyunculuğu masaya da çıkıp yapsam, sinemada da oynasan, dizide de oynasan oyunculuk oyunculuktur. Ben oyunculuğu çok seviyorum asla da bırakmayı düşünmem. Yeter ki o oyunculuk beni bırakmasın. Ama Bodrum'a taşındım bundan da çok mutluyum. İstanbul'da bir kentsel dönüşüm süreci yaşadık ondan önce şehir hayatı çocukla birlikte zor oluyordu. Çocuğumu bahçeli bir evde büyütmek istiyordum. Bodrum'a tatile geldik ve kaldık. Yaklaşık 1 yıldır hayalimdeki mekanı kurunca artık Bodrumlu oldum. Tabi Bodrum'da beni kabul ederse" şeklinde konuştu.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esra Akkaya, Bodrum'a yerleşti!
  • 09.04.2017 15:20

Esra Akkaya, Bodrum'a yerleşti!

Ünlü oyuncu Esra Akkaya, her şeyini geride bırakarak Bodrum'da hayalindeki işi k ...