maritbet girişmaritbet
Eser ve Berfu Yenenler çiftinin orman içindeki yeni evi!

Eser ve Berfu Yenenler çiftinin orman içindeki yeni evi!

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, YouTube kanalında taşınacakları yeni evini anlattı.

Geçtiğimiz yıl oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturan, ardından oğlu Kuzey'i kucağına alan Berfu Yenenler, 'YouTube' kanalında taşınacakları yeni evi anlattı. Kuzey'i doğayla iç içe büyütme fikri ve ortaya çıkan corona virüs, ünlü çifti taşınma kararı almasına neden oldu.

Türkiye güzeli Berfu Yenenler, geçtiğimiz yıl haziran ayında Eser Yenenler ile nikah masasına oturdu. Çiftin oğulları Kuzey, aynı yıl dünyaya geldi. Şehir merkezinde iki katlı villada oturan ikili, ev arayışına girdi. Ünlü çift çok geçmeden hayallerindeki evi buldu.

İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiralayan ikiliden Berfu Yenenler, taşınma sürecini anlatan ve evi tanıtan bir video çekti. Eski evlerinden taşınmalarında komşularının da etkisi olduğunu anlatan Berfu Yenenler "4 aydır evden dışarı çıkmıyorduk. Bari gidelim de kendimizi dağa taşa vuralım dedik. Bu evi internetten bulmadık, ev bizi buldu. Eve bir şekilde kavuştuk" dedi.

Berfu Yenenler, "İstanbul'dan uzaktayız. Bayağı dağlık, ormanlı bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var. Bizden önceki ev sahibimiz buraya kümes yapmış. Tavukları varmış. Biz de alacağız. Yakında 'organik yumurtaları nasıl topluyorum' videosu çekeceğim. Umarım bir de minik köpeğimiz olacak." dedi. Yenenler, "Evde sauna olduğunu kiraladıktan sonra öğrendik. Ve şok olduk. Çünkü hiçbirimizin sauna ile işi yok" dedi.

"Evin bir odası Eser'in çalışma odası olacak. Üst katta sadece bir oda ve bir de giyinme odası gibi minik bir alan var" diyen Yenenler "Sitede keçi, kuzu besleyen insanlar varmış. Yakında biz de küçük baş, büyük baş hayvancılığa başlarsak şaşırmayın." açıklamasını yaptı.

Milliyet 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konaklama vergisi yeni yıldan itibaren başlıyor
  • 14.12.2022 11:14

Konaklama vergisi yeni yıldan itibaren başlıyor

Konaklama tesislerinde geceleme hizmetiyle satılan ve tesis bünyesinde sunulan d ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?
  • 22.07.2022 17:57

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO Ümraiye İnkılap arsa ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı ortaklığı k ...

Berfu Yenenler'in kütük evi "kabuslar evi"ne dönüştü!
  • 29.06.2022 09:42

Berfu Yenenler'in kütük evi "kabuslar evi"ne dönüştü!

2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler, herkesin rüyasını süsleyen kütük ...