maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com "Realtime" dönemini başlatıyor

Emlaktasondakika.com "Realtime" dönemini başlatıyor

Salgınla beraber herkesin eve kapandığı şu günlerde Emlaktasondakika.com, "Realtime" adı verilen yeni projesini hayata geçiriyor.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lider kurumu Emlaktasondakika.com, yaptığı yeniliklere bir yenisini daha eklemek için son sürat çalışmalarına devam ediyor. Son olarak 3D çekim teknolojisiyle başta örnek daireler olmak üzere iç mekan çekimlerine yeni bir boyut kazandıran Emlaktasondakika.com, bu anlamda önemli işlere imza attı. 

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketi Emlak Konut GYO, birçok projesinde Emlaktasondakika.com'un 3D çekimlerini tercih ederken, İhlas Yapı, Polat Holding, Özak GYO, Workland, Kuzu Grup, Ege Yapı, Luxera Gayrimenkul, Metal Yapı Konut, Halk GYO, Vakıf GYO, AC Yapı, Vadişehir, Torkam İnşaat, Kar Yapı, Yeni Yapı ve Polatyol gibi sektörün önde gelen firmalarının örnek daire 3D çekimlerinde emlaktasondakika.com imzası yer alıyor.

Şimdi "Realtime" zamanı

Hem gayrimenkul sektörü, hem de konut alıcılarına her türlü kolaylığı sağlayan Emlaktasondakika.com, "Realtime" adı verdiği uygulamasıyla bir yeniliğe daha imza attı. Realtime turu ile konut projeleri bir tıkla peyzajından, sosyal alanlarına kadar dış cepheden gezebilmek mümkün. Çekimi yapılan alanda en ince ayrıntıya kadar gezebilme imkanı sunan "Realtime" turu ile ev almak istediğiniz sitenin blokları istediğiniz kata kadar inceleyebiliyorsunuz. Seçtiğiniz katın hakim olduğu tüm manzarayı görebiliyorsunuz. 

Bir oyun yazılım sistemine göre kurulan Realtime uygulamasını tercih eden inşaat firmaları kendi internet sitelerinde bu uygulamaya kolaylıkla yer verebiliyorlar. Böylelikle müşterilerinin projelerini rahatlıkla gezmelerini sağlayabiliyorlar. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz