maritbet girişmaritbet
Emlak Konut Ankara Saraçoğlu ihalesi 13 Aralık’ta!

Emlak Konut Ankara Saraçoğlu ihalesi 13 Aralık’ta!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu’nu 13 Aralık’ta düzenleyecek.

Emlak Konut Gayrimenkul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO), projelerinden olan Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 13.12.2018 Perşembe günü saat 14.30' da yapılacak.

Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi kapsamındaki ihale “Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği” kapsamında, “Açık İhale Usulü” ile “Ön Yeterlik (1. oturum) ve pazarlık – açık artırma - kapalı zarf teklif alma (2. oturum)” olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak.

İhalenin 1. Oturumu 13 Aralık 2018 Perşembe günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya, Namık Kemal/Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa A, B, C, D, E parsellerinden meydana geliyor. Mülkiyet alanı 87.004 metrekare, park alanı ise 13 bin 153 olan arsanın üzerinde hayata geçirilecek proje, konut alanı, ticaret+turizm+konut alanı, ticaret alanı, park alanı fonksiyonlarına sahip olacak.

Emlak Konut GYO Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan proje için imza töreni ve basın toplantısı 19-20 Mart 2018 tarihlerinde yapılmıştı. 

Saraçoğlu Mahallesi'ni özüne sadık kalarak bölge ihtiyaçlarına da karşılık verecek şekilde Ankara halkına yeniden sunulacak olan projenin tanıtım toplantısına Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum katılmıştı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) geçtiğimiz Nisan ayında ileri bir tarihe ertelediği  Ankara  Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin yeni tarihi 13 Aralık olarak yeniden belirlendi.

Ayrıntılar için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...