maritbet girişmaritbet
Emir Bahadır'ın lüks doğum günü kutlaması!

Emir Bahadır'ın lüks doğum günü kutlaması!

Emir Bahadır 24. yaşını kutladı RLTY NYC’nin kurucusu Emir Bahadır’ın 24. yaşı Rixos Premium Göcek’te kutlandı.

İki gün iki gece süren “her şey dahil” kutlamadaki tek eksik, partiye katılacakları günler öncesinden basın bültenleriyle duyurulan dünyaca ünlü isimlerdi.

Hürriyet Gazetesi'nden Gökhan Kimsesizcan 2 gün süren kutlamayı köşesinde yazdı. İşte o yazı;

New York merkezli emlak yönetimi şirketi RLTY NYC'nin kurucu ortağı ve CEO'su Emir Bahadır'la geçtiğimiz ay Monaco'daki Kızıl Haç Balosu'nda tanışmıştım. 

İki hafta önce de PR firması aracılığıyla Bahadır'ın Rixos Premium Göcek'te gerçekleşecek 24'üncü yaş kutlaması için bir davetiye aldım. Gelen bültende kutlamaya ünlü moda tasarımcısı Elie Saab, Peugeot Otomobilleri'nin sahibi Romain Peugeot, Avusturya Düşesi Flavia Von Pfeiffer gibi dünyaca ünlü isimlerin de katılacağı yazdığı için daveti hiç düşünmeden kabul ettim.

RLTY NYC’nin kurucusu Emir Bahadır
Aralarında Hacı Sabancı ve Aslışah Alkoçlar'ın da olduğu davetliler, gündüzleri hep birlikte deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Benim gibi birçok gazeteci, bu isimlerle röportaj yapmak için geçtiğimiz hafta sonu Rixos Premium Göcek'teydi. Ancak iki gün iki gece süren kutlamaya adı geçen ünlülerin hiçbiri katılmadı. Onların yerine Hakan Sabancı, Aslışah Alkoçlar, Erdoğan Demirören gibi iş dünyasının patronlarının 20-25 yaş arasındaki üçüncü kuşak çocukları gelmişti. 

diyar onar emir bahadır aslışah alkoçlarDiyar Onar - Emir Bahadır- Aslışah Alkoçlar

Rixos Otelleri'nin en iyi şeflerinden oluşan Diamond Chefs'in hazırladığı lezzetli yemekler ve aryalar eşliğinde başlayan kutlama, fly board şampiyonu Ali Komşusu'nun deniz üzerinde yaptığı ışıklı gösteriyle renklendi.

ozan çolakoğluEmir Bahadır, üzerinde kendi fotoğrafının olduğu yaş günü pastasını keserken, dünyanın dört bir yanından gelen arkadaşları da DJ kabinine geçen Ozan Çolakoğlu'nun müzikleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

gülşen sahnede

Sevgilisi Ozan Çolakoğlu'na eşlik eden Gülşen'in sahneye çıkması gecenin sürpriziydi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!
  • 24.06.2022 09:57

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın tartışmalı yalısının yeni sahibi belli oldu. ...

Emir Bahadır'ın lüks doğum günü kutlaması!
  • 18.08.2015 09:06

Emir Bahadır'ın lüks doğum günü kutlaması!

Emir Bahadır 24. yaşını kutladı RLTY NYC’nin kurucusu Emir Bahadır’ın 24. yaşı R ...