maritbet girişmaritbet
Elements Yalıkavak, Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor

Elements Yalıkavak, Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor

Elements Yalıkavak projesi, iklimlendirmesi ile de farkını ortaya koyarak iklimlendirme tercihini Daikin’den yana yaptı.

Yüz yıllık zeytin ağaçlarının, kayaların ve taşların yeri korunarak doğal yapıyı bozmadan inşa edilen ve her biri Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nun muhteşem manzarasına hakim birbirinden farklı 23 özel evden oluşan Elements Yalıkavak projesi, iklimlendirmesi ile de farkını ortaya koyacak. Yoğun bitki ve kaya dokularının iç içe geçtiği çok özel bir alanda, bölgenin iklimsel özelliklerine uygun olarak planlanan binaların arazinin mevcut renk ve doku paletinin bir uzantısı olarak tasarlandığı bu özel proje, bu dokuya uygun olarak seçilen iklimlendirme çözümleri ile Akdeniz havasında 4 mevsim Daikin konforu yaşatacak.

VERİMLİ, ÇEVRE DOSTU VE SESSİZ

Ünlü mimar Emre Arolat imzalı Elements Yalıkavak'ta doğası ve mimari konseptiyle benzersiz bir yaşam sunan, 320 m2 ile 820 m2 arasında değişen büyüklükleri ile tamamen birbirinden farklı 23 özel ev, Daikin teknolojisinin üstün özelliklerini taşıyan sistemler ile 4 mevsim iklimlendirme konforu barındıracak. Doğaya saygılı, arazinin dokusuna uygun şekilde ahşap, cam ve doğal taşların sentezi ile tasarlanan ve gürültüden uzak bir dinginlik sunan proje, ısıtma ve soğutma konforunu da verimlilik ve tasarruf değeri yüksek, ses düzeyi düşük ve çevre dostu cihazlar ile karşılayacak.

VRV IV VE ALTHERMA BİR ARADA

Eskiz Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından çevreci bir anlayışla tasarlanan ve her biri birbirinden farklı 23 blok ve 25 bağımsız bölüm olarak hayata geçirilen Elements Yalıkavak'ta yıl boyunca konforu üst seviyede tutabilmeyi sağlayan üstün özellikleri ve verimlilik değerleriyle öne çıkan Daikin Mini VRV merkezi klima ve VRV IV üniteler ile tek sistemle ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılayan Daikin Altherma Isı Pompası tercih edildi. Her dairenin büyüklüğüne uygun kapasitede seçilen, kullanıcı ve enerji dostu yeni nesil VRT (Değişken Soğutucu Akışkan Sıcaklığı) teknolojisine sahip ısı pompası (Heat Pump) tipi VRV dış üniteler ile de her dairenin birbirinden bağımsız şekilde soğutulması sağlanıyor.

Projenin yerden ısıtma ve sıcak su ihtiyacı ise Daikin Altherma Isı Pompası ile karşılanıyor. Daikin Altherma Isı Pompası, enerjiyi verimli kullanarak ısıtmadaki enerji maliyetlerini bölgede kullanılan diğer enerji kaynaklarına göre yüzde 80'e varan oranda azaltmasının yanı sıra, düşük bakım masrafı, yüksek güvenlik, az yer kaplama, zahmetsiz ve kolay kullanım ve programlanabilme özellikleriyle de fark yaratıyor.

Mekanik proje tasarımı Daikin'in Bodrum bayisi Duru Mekanik tarafından gerçekleştirilen proje, ulaştığı yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu değerleri ile Elements Yalıkavak projesi için dört mevsim süren ısıtma, soğutma ve sıcak kullanım suyu konforu sunarken, çevrenin korunmasına da katkıda bulunuyor.

Eskiz Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Proje Müdürü Mert Güney, Elements Yalıkavak projesinin yüksek standartlarını ve yaz kış yaşam konforunu sağlayabilmek için Daikin'i tercih ettiklerini belirtirken, güçlü bölgesel bayi yapısı, tecrübeli mühendis kadrosu, servis yapılanması ve saha ekibi ile Elements Yalıkavak'a sunulan çözümlerin yatırım aşamasında ve sonrasında avantajlar sağladığını dile getirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar, No 27 Residence ve Stüdyo House projelerine başlıyor!
  • 10.10.2022 12:02

Özyurtlar, No 27 Residence ve Stüdyo House projelerine başlıyor!

Özyurtlar Holding’in, Beylikdüzü’nde ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’de ‘Stüdyo ...

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı
  • 11.06.2021 10:50

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı

FuzulEv, geçen yıl ocak-mayıs cirosunu, 2021'in aynı döneminde yüzde 87 artırara ...

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor
  • 05.05.2021 12:45

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan ...

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı
  • 15.04.2021 16:20

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı

Yabancıya konut satışının iki aylık düşüşten sonra martta tekrar tırmanışa geçti ...

nalburdayim.com, 2020'de yüzde 100 büyüdü!
  • 13.04.2021 12:19

nalburdayim.com, 2020'de yüzde 100 büyüdü!

“Ne ararsan var!” sloganıyla tüketiciyle buluşturan nalburdayim.com, online alış ...