maritbet girişmaritbet
Dry Clean Expres’in şube sayısı 2013 yılında 85’e yükselecek!

Dry Clean Expres’in şube sayısı 2013 yılında 85’e yükselecek!

Fatih Avşar, her ile ulaşma hedefleri doğrultusunda geçen yıl 25 olan şube sayılarını bu yıl 38’e çıkardıklarını, gelecek yıl ise 85’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

 

Fatih Avşar, her ile ulaşma hedefleri doğrultusunda geçen yıl 25 olan şube sayılarını bu yıl 38'e çıkardıklarını, gelecek yıl ise 85'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Sektördeki ihtiyacı karşılama yönündeki çalışmalarının yeni şubelerin açılışı ile ivme kazandığını belirten Dry Clean Express Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avşar, 2011 yılı sonunda 25 olan şube sayısını bu yıl 38'e ulaştırdıklarını kaydetti.

Yıl sonuna kadar bu rakamı 50 yapmak istediklerini dile getiren Avşar, firmanın her ilde bir şube açmayı hedeflediğini vurguladı. Kuru temizleme pazarının, eski teknoloji ve yöntemleri bir kenara bırakıp modern makine ve teknolojilerle hizmet veren şirketlerin öncülüğünde yeniden şekillendiğinin altını çizen Avşar, “Biz girişimcilere iki farklı yatırım seçeneği sunmaktayız. İsteyen girişimcilere anahtar teslimi bir şube hazırlanıyor. Yatırımcı, projeyi kendisi hazırlamak isterse markanın kriterlerine uygun şekilde şube açabiliyor” diye konuştu.

Avşar, 2013 yılında da şube sayısını 85 yaparak istihdamı büyütmeyi planladıklarını aktardı. Dry Clean Express markası ve konseptinin 2006 yılında oluşmasıyla bireysel ve kurumsal hizmetlerin yanı sıra ev tekstili temizleme, tadilat ve tamirat alanlarında hizmet veren firmanın online sipariş de alabildiğine değinen Avşar, “Konseptimizin içerdiği son teknoloji ekipmanlar ve profesyonel kadro, nitelikli ve kaliteli hizmet verilmesini sağlamakla birlikte, Dry Clean Express olarak marka değerimizi kısa sürede ilk sıraya yerleştirmiştir.15 Mart 2011 Dünya Tüketiciler Günü'nde ‘Altın Marka Ödülü'ne layık görülmemiz de başarımızın firmaya olan yansımasını açıkça göstermektedir” dedi.

Modern ve güvenilir markalar ön plana çıkıyor”

Şube sayılarını önümüzdeki yıl 85'e çıkarmayı planladıklarını bildiren Avşar, yeni dönemde pazardaki gelişmelerin iş hacminin artması ve müşteri sayısının çoğalmasıyla sınırlı olmadığını ifade etti. Kuru temizleme pazarında bir nevi kabuk değişiminin yaşandığına dikkat çeken Avşar, “Sokak içindeki eski sistemler yerine modern ve güvenilir markalar ön plana çıkmaktadır. Modern hayatın hızlı temposu, çalışan kadın sayısındaki artış, yeni nesil kıyafetlerin çoğalması gibi etkenler de kuru temizleme pazarında son yıllardaki hızlı büyümeyi devam ettirecektir” yorumunda bulundu. Sektördeki en büyük sorunun, kuru temizleme işleminden geçen giysilerin üzerinde kalan kanserojen madde kalıntıları olduğuna değinen Fatih Avşar, kuru temizleme sonrasında oluşan kimyasal atıkların doğayı ve insan sağlığını tehdit ettiğinin de altını çizdi. Bu nedenle atıkların doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde uzaklaştırılmasının gerekliliğini belirten Avşar, şöyle devam etti:

“Bu tür kimyasal maddelerle çalışan iş yerlerinin, çalışanlarının sağlığına yönelik maske, eldiven gibi koruyucu önlemler alması gerekmektedir. Çalışanların düzenli olarak sağlık taramasından geçirilmesi oldukça önemlidir. Kuru temizleme cihazlarının sağlık standartlarına uygunluğu ve düzenli bakımının yapılması, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de ilgili sağlık kuruluşları tarafından düzenli olarak denetlenmesi gereklidir. Dry Clean Express olarak yatırımlarımızı kanserojen maddelerin minimize edildiği sistemlere yapıyoruz.”

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dry Clean Expres’in şube sayısı 2013 yılında 85’e yükselecek!
  • 31.10.2012 09:01

Dry Clean Expres’in şube sayısı 2013 yılında 85’e yükselecek!

Fatih Avşar, her ile ulaşma hedefleri doğrultusunda geçen yıl 25 olan şube sayıl ...