maritbet girişmaritbet
Derin Mermerci, 6 milyon dolarlık evde 11 nüfusla yaşıyor!

Derin Mermerci, 6 milyon dolarlık evde 11 nüfusla yaşıyor!

Taksim Residence'deki 730 metrekarelik ve 5 odalı evlerinde mutlu bir hayat süren Derin Mermerci, aile bireylerinin sayısını arttırdı.

Taksim'deki 730 metrekarelik dairesinde eşi, ikizleri ve iki de bakıcıyla yaşayan Derin Mermerci, 'Çocuğum' dediği 5. köpeğini sahiplendi. Sosyetik güzel, 6 milyon dolarlık evindeki nüfsu sayısını da böylece 11'e çıkardı. Cemiyet hayatının en gözde ve sevilen isimlerinden Derin Mermerci, 2013'te evlendiği Cem Aydın'dan 2015 Temmuz'unda ikiz bebek sahibi olmuştu.

Mermerci ile Aydın, evlendikten sonra sosyetik güzelin Taksim'deki 6 milyon dolarlık dairesine yerleşti.

Kişi başına 66 metrekare

Aydın'dan tedavi için İstanbul'a getirdiği köpeğin yavrularından birini evine alan Derin Mermerci, "Yedinci çocuğumu sahiplendim" dedi. Sosyetik güzelin geçtiğimiz aylarda Aydın'dan sahiplendiği köpeğin, 6 yavrusu oldu. Mermerci de bu yavrulardan simsiyah olanını çok sevince hemen sahiplendi.

Naz Elmas da talip oldu

İkiz kızları, 5 köpeği, 2 bakıcısı ve eşi Cem Aydın ile kendisi de dahil olunca Mermerci'nin evindeki aile üyelerinin sayısı 11'e çıktı. Sosyetik güzelin evindeki neşeli kalabalık da "Derin Mermerci'nin geniş ailesi" esprileri yaptırdı.

Bu arada Mermerci'nin köpeğinin 6 yavrusundan birine de yine hayvanlara olan düşkünlüğüyle tanınan güzel oyuncu Naz Elmas talip oldu. Sosyetik güzel de 1 yavruyu Elmas'ın evine teslim edeceğini söyledi. Sosyetik güzelin, sevimli ikizleri Lal ve Mina geçtiğimiz hafta ilk kez görüntülenmişti.

Yorum Yaz