maritbet girişmaritbet
Çetmen Mobilya, Çağla Şıkel ile tüm kadınlara sesleniyor

Çetmen Mobilya, Çağla Şıkel ile tüm kadınlara sesleniyor

Türkiye’nin köklü mobilya markalarından Çetmen Mobilya, “Göster Zevkini” sloganıyla tüketicileri mobilya seçerken kendilerini ifade etmeye çağırıyor.

Türkiye'nin mobilya tutkunlarını 57 yıldır kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlı mobilyalarla buluşturan Çetmen Mobilya, 2018 yılında çıktığı yenilenme yolculuğuna “Göster Zevkini” sloganıyla hız kesmeden devam ediyor. Evleri şık ve konforlu hale getiren mobilyaların aynı zamanda kişilerin iç dünyalarını yansıtan birer ayna olduğuna dikkat çeken Çetmen, yeni reklam yüzü Çağla Şıkel ile birlikte tüketicilerin kendilerini mobilya tercihleriyle ifade edebilecekleri yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye'nin en güçlü ilk 3 mobilya markasından biri olmayı hedefleyen Çetmen, “Göster Zevkini” sloganıyla özellikle kadınlara çağrıda bulunuyor. Hem yeni ev kurma hem de ev yenileme süreçlerinde kararı çoğunlukla kadınların aldığını belirten Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Mobilyalarımızla tüketicilere evlerini tamamen kendi zevklerine göre döşemeleri için imkan tanıyoruz. Evdeki mobilyaların kişinin iç dünyasını yansıtması gerektiğine inanıyor, bu sebeple kadınların yaptıkları mobilya seçimleriyle zevklerini daha iyi ifade edebilecekleri yeni bir dönem başlatıyoruz.” diye konuştu.

Yeni evlenecek çiftlerin ilk tercihlerinden olan marka, lansman öncesi yaptığı araştırmayla mobilyanın yalnızca sıfırdan ev kurmak için satın alınmadığını da gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre Türkiye'nin yüzde sekseni kısa süre içinde evindeki mobilyaları yenilemek istiyor. Bunun sebebi ise basit. Yeni moda akımlarının, televizyon ve internet reklamlarının etkisiyle yenilik arayışına giren tüketiciler, kısa bir zaman sonra satın aldıkları mobilyaların kendilerini yeterince ifade etmediğini fark ediyor. Bunun sonucunda da yeni arayışlara giriyorlar.

Bu arayışa karşılık vermeyi hedefleyen Çetmen, tüketicileri kendi iç seslerini dinlemeleri için cesaretlendiriyor. Türkiye'de dekorasyon, ürün seçimi ve iç mekan dizaynı seçimlerinin kadınlar tarafından yapıldığını ve mobilya alışverişi yapan beş kişiden dördünün kadın olduğunu belirten Erhan Güngör; “Toplam 51 mağazamız ve kişinin zevkine göre şekillenen kullanışlı mobilyalarımız ile yenilenme yolculuğumuza hız kesmeden devam ediyoruz. Sosyal medyanın da etkisiyle insanlar artık satın aldıkları ürünleri çok geçmeden yenilemek isteyebiliyor. Öte yandan çoğu ailenin her sene mobilya değiştirmek gibi bir lüksü bulunmuyor. Eviniz iç dünyanızı yansıttığında ise böyle durumlar yaşanmıyor, uzun yıllar boyunca ilk günkü heyecanınızı koruyabiliyorsunuz. Göster zevkini konsepti ilhamını işte bu anlayıştan alıyor.” diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz