maritbet girişmaritbet
Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açıldı!

Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birlikte Çamlıca Tepesi'nde inşa edilen Çamlıca Kulesi hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Tepesi'nde inşa edilen Çamlıca Kulesi'nin açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de büyük bir müjde veren Cumhurbaşkanı, dev projede temelin haziran ayı içerisinde atılacağını ifade etti. 

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin büyük faydalarının olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Televizyon ve radyo, medya kuruluşları ile haberleşme operatörlerine hizmet sağlayacak Çamlıca Kulemizin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada örnek teşkil edecek bu projeyi başarıyla hayata geçirmiş olduk." ifadelerini kullandı.

Çevrecilik açıklaması

Türkiye genelinde milyonlarca ağaç dikildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kim çevreci, işte bu ortada. AK Parti çevreciliğin ispatını bugüne kadar yaptığı yatırımlarla ortaya koymuş olan bir partidir. Milyonlarca ağacı biz ülkemizin dört bir yanına diktik. Bir taraftan teröristler geldiler, yaktılar yıktılar. Biz ise o yakılan, yıkılan yerlere hemen anında ağaçları diktik. AK Parti budur. Öyle lafla peynir gemisi yürümüyor. Ancak ispat edeceksin. Çevrecilik lafla olmuyor, çevrecilik ispat-ı vücutla oluyor. Bunu yapan da biziz." diye konuştu.

587 metre uzunlukla İstanbul'un en yüksek yapısı

Çamlıca Kulesi'nin İstanbul'un en yüksek yapısı ünvanını da elinde bulundurduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Çamlıca'da faaliyete geçen kulemizi yeni dönemin en önemli yatırımlarından ve sembol eserlerinden biri olarak görüyorum. Boğaz'a hakim bir manzaranın üzerinde deniz seviyesinden itibaren 587 metre uzunluğa sahip bu kule, aynı zamanda İstanbul'un en yüksek yapısı unvanına da sahiptir. Kule bünyesindeki sosyal tesislerin de Türk turizmine önemli katkı sağlayacağı açıktır." dedi.

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor

Mega proje Kanal İstanbul'un temellerinin haziran ayı içerisinde atılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz. Kanal İstanbul'u İstanbul'a kazandırdığımızda İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Bakan Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili paylaşımda bulundu
  • 28.11.2022 11:20

Bakan Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili paylaşımda bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni Yusufeli yollarıyla ilgili ...

Bakan Karaismailoğlu, Ankara'ya giderken Sabiha Gökçen Havalimanı'na metroyla geldi
  • 10.10.2022 14:13

Bakan Karaismailoğlu, Ankara'ya giderken Sabiha Gökçen Havalimanı'na metroyla geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı ...

Bakan Karaismailoğlu Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu
  • 03.10.2022 15:29

Bakan Karaismailoğlu Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kadıköy-Kartal-Pendik-Tavşante ...