maritbet girişmaritbet
Buse Terim, aylık 40 bin TL'ye Ortaköy'den ev kiraladı!

Buse Terim, aylık 40 bin TL'ye Ortaköy'den ev kiraladı!

Buse Terim, bebekleri Nil ve Naz için Tarabya'daki evinden Ortaköy'e taşındı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, bebekleri Nil ve Naz için Tarabya'daki evinden taşındı. Ortaköy'de lüks ve daha büyük bir eve geçen teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in, yeni evine ödeyeceği aylık kira ortaya çıktı. Terim, Ortaköy'de bulunan lüks sitedeki yeni evine iki kızı için özel dekorasyon yaptırdı.

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim yeni eve geçti. Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine girdi. 2 kız çocukları olan ünlü çift, daha büyük ve lüks bir eve taşındı. Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in yeni evinin aylık kira bedeli ise dudak uçuklattı.

BEBEKLER İÇİN ÖZEL DEKORASYON

İkinci çocuğunu kucağına aldıktan sonra daha geniş bir eve geçen teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, yeni lüks evi için kesenin ağzını açtı.

40 BİN TL AYLIK KİRA

Ünlü isim, Tarabya'dan taşınarak Ortaköy'de bulunan lüks bir sitede ailesiyle birlikte kiraya çıktı. 40 bin TL kira ödediği konuşulan Buse Terim, yeni evine Nil ve Naz için özel dekorasyon yaptırdı. Sitede yüzme havuzu, oyun alanları ve hobi odaları yeri alıyor.

Kızlarının rahat edebileceği merkezi konumda bir yere taşınan ünlü isim, evin taşınma işlemlerini ise günümüzdeki günlerde bitirecek.

Takvim

  • Etiketler:

Yorum Yaz