maritbet girişmaritbet
Bursa'daki eski balık pazarı modernize ediliyor

Bursa'daki eski balık pazarı modernize ediliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan eski balık pazarının modernize edilerek yenileneceğini söyledi.

Kent merkezinde olduğu gibi bütünşehir yasasıyla merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede de yaşam kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması hedefiyle ulaşımdan spora, kırsal kalkınmadan tarihi mirasa kadar her alanda yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Karacabey ilçesine değer katacak bir projenin daha startını veriyor. Karacabey ilçe merkezinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olmasına rağmen, derme çatma çatısı, eski dükkan cepheleri ve bozuk zemini ile ihtiyacı karşılayamayan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yakışır hale getiriliyor.

Karacabey'e yakışacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte eski balık pazarında incelemelerde bulundu. Eski balık pazarı esnafı ve bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altepe, vatandaşların yapılacak düzenlemelerle ilgili görüşlerini de aldı. Tüm ilçelerde olduğu gibi Karacabey'de de yaşam kalitesinin yükselmesi için her alanda çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, “Bu anlamda Karacabey Belediyesi ile ortak projeler geliştirip, çalışmaya devam ediyoruz. Eski balık pazarı da insanların buluştuğu, istişarelerde bulunduğu, ilçenin nabzının attığı önemli bir mekan. Buranın da Karacabey'e yakışır hale getirilmesi gerekli. Çatısından zeminine ve cephe düzenlemelerine kadar gerçek anlamda vizyonel bir buluşma noktasına dönüşmesi için proje çalışmalarını başlattık. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi burada da en güzel uygulamaları yapacağız” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda projenin geliştirileceğini belirterek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Yorum Yaz