maritbet girişmaritbet
Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor

Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor

Boydak Holding mobilya markaları, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’na İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla katılıyor

Boydak Holding mobilya markaları, Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstanbul Mobilya Fuarı'na İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla katılıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 28 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında 10'uncu kez kapılarını açan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Boydak Holding'e bağlı mobilya markaları sektördeki son trendleri yansıtan koleksiyon ve ürünlerini sergiliyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. iş birliğinde 28 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında 10'uncu kez kapılarını açan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Boydak Holding mobilya markaları yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Bu yıl da 3 markası ile fuara katılan Boydak Holding, yeni ürünlerini, inovatif gelişmelerini tüketicilerin beğenisine sundu.
Türkiye mobilya sektörünün dünyaya açılan yüzü olan ve bu yıl 10'uncu kez CNR Expo Fuar Merkezi'nde misafirlerini ağırlayan İstanbul Mobilya Fuarı'na (İSMOB) Boydak Holding yeni ürünleri ile damgasını vurdu. Yaklaşık 2500 metrekare alanda İstikbal, Bellona ve Mondi markaları ile tüketicilerle buluşan Boydak Holding, yurtiçi ve yurtdışından gelen mobilya profesyonelleri ile de ikili görüşmelerde bulundu. 

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, ev modasının öncüsü Bellona, yenilenen yüzüyle genç ve dinamik Mondi markalarının 2014 yılı mobilya trendlerinin sergilendiği İSMOB kapsamında Boydak Holding, 2014 yılı hedeflerini de açıkladı. 

Memduh Boydak: “Mobilyada 2013 ciromuz 3,450 milyar TL oldu” 
Türkiye'de mobilya sektörünün her yıl istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü ve bu büyümenin devam etmesini beklediklerini belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, “Mobilya sektörü dinamik ve canlı bir sektör ve her yıl kendini yeniliyor. Bu nedenle istikrarlı büyümesi de devam ediyor. Bugün Türkiye mobilya sektörü iç pazarda yaklaşık 9 milyar dolarlık, dış pazarda ise yaklaşık 2 milyar dolarlık bir hacme sahip. Boydak Holding mobilya markalarının 2013 yılı toplam cirosu 3,450 milyar TL oldu. Bir önceki yıla göre %9,6 büyüme kaydettik. Böylece 2013 yılı için planladığımız hedefleri yakaladık. Mobilya markalarımız için toplam 9360 kişi çalışıyor, sadece 2013 yılında bu sektörde 500 kişiye ilave istihdam sağladık. 

“Yurtdışında büyümemizi sürdürüyoruz. 2014 yılında yurtdışında 56 mağaza açmayı hedefliyoruz”
Yurtdışı operasyonlarının öneminden de bahseden Memduh Boydak, “Boydak Holding mobilya markalarının dünya çapında bilinirliği bizim için çok önemli. İhracat kanalında her yıl düzenli olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Komşu ülkelerde yaşanan sorunlara rağmen geçen yıl yapılan ihracat rakamlarımızı muhafaza ettik ve bu yılda yaklaşık 150 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. 2013 yılında yurtdışında 27 mağaza açarak yurtdışı mağaza sayımızı 316'ya çıkardık ve daha önce var olmadığımız pazarlar arasında yer alan 4 ülkede tüketiciyle buluştuk. 2014 yılında da yurtdışında 56 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Geçmişe göre mobilya trendleri daha hızlı değişiyor”
İstikbal, Bellona ve Mondi'nin Türkiye mobilya sektöründe modayı belirleyen markalar olduğunu belirten Memduh Boydak, şöyle devam etti: “Üç markamızda yaptığımız her yenilik sektöre ışık tutuyor ve rakiplerimize de öncülük ediyoruz. Tüketici alışkanlıkları ve davranışlarındaki hızlı değişim ve gelişim, mobilya trendlerinin de geçmişe göre daha hızlı değişmesi sonucunu doğurdu. Bu gelişimi ve değişimi yakından takip eden markalarımız ihtiyaçlara anında cevap vererek tüketicinin gönlünde taht kurdu” dedi. Memduh Boydak mobilya sektöründe değişen ve güncellenen trendlerle ilgili de şu bilgileri verdi: “Mobilyada rahatlığın önem kazanmasıyla fonksiyonellik, zevklerin çeşitlenmesiyle de renk, desen ve dikiş özellikleri öne çıkmaya başladı. Mobilya artık sadece bir ihtiyaç değil, yaşanan yeri güzelleştiren, evde geçirilen vakti verimli kılan, yaşam kalitemize değer katan bir unsur olarak görülüyor. Bu durum ise, yenilikçi ürünleri merkeze taşıyor. Üç markamız; İstikbal, Bellona ve Mondi bu süreçte adeta trend belirleyen, mobilya modasına yön veren markalar olarak tüketicinin gönlünde taht kurmayı başardı” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi
  • 31.01.2023 14:25

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektö ...

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı
  • 31.01.2023 10:07

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Dünya mobilya sektörünün en önemli buluşmalarından olan IIFF-Uluslararası İstanb ...

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!
  • 27.01.2023 09:29

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!

İstikbal, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSM ...

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!
  • 21.01.2023 01:54

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Fuarda, yatak, baza ve başlıklarının yanı sıra ev tekstili ürünlerini içeren gen ...

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!
  • 22.12.2022 15:08

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!

İstikbal, yıl sonu kampanyaları ile evleri güzelleştirmeye devam ediyor. ...

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!
  • 08.11.2022 10:05

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!

İstikbal Mobilya Pazarlama Direktörü Bülent Alıcı, "İstikbal Mobilya olarak bu y ...