maritbet girişmaritbet
Bodrum Antik Tiyatro’da konser verecekler

Bodrum Antik Tiyatro’da konser verecekler

Birçok eseri senfonik olarak düzenleyerek dinleyicilere sunacak olan Midtown Orkestrası, Bodrum’a unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Midtown Orkestrası 13 Ağustos'ta Çağdaş Türkiye'nin gelecek garantisi için çalıyor

Midtown Alışveriş Merkezi bünyesinde kurulan ve senfonik düzenlemeleriyle dikkat çeken Midtown Orkestrası, 13 Ağustos 2014, Çarşamba günü, saat 21.30‘da Bodrum Antik Tiyatro'da müzikseverler ile buluşuyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bodrum Şubesi yararına gerçekleşecek olan konser davetiyeleri Midtown Alışveriş Merkezi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bodrum Şubesi'nden temin edilebilir. 

Kısaca Midtown Orkestrası:

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerini Ayhan Sicimoğlu, Enbe Orkestrası, İstanbul Gelişim Orkestrası gibi isimlerle buluşturan Midtown Alışveriş Merkezi, bir ilke imza attı ve bulunduğu şehrin kültürel ve sanatsal niteliğini de göz önünde bulundurarak ziyaretçileri için bir orkestra oluşturdu.

1960'lı yıllardan itibaren ulusal ve uluslararası ticaret hayatında aktif rol almış Karakaya Group bünyesindeki Midtown, bir alışveriş merkezinin sunduğu etkinliklerden daha fazlasını sunmayı hedefleyerek Midtown Orkestrası'nı Bodrum ile buluşturdu.

İlk olarak 2013 yazında Viyana, İstanbul, İzmir ve Ankara'dan bir araya gelen farklı tarzlardaki 25 virtüöz müzisyenden oluşan Midtown Orkestrası, 2014 Temmuz ayı itibariyle müzikseverleri 41 müzisyen olarak karşıladı.

Midtown Orkestrası, sanat yönetmenliğini keman virtüözü Mehmet Yasemin'in üstlendiği, Türkiye ve dünya sahnelerinde yer almış, kariyerlerinde başarılı müzisyenlerin bir araya gelmesi ile oluşturuldu. 

90'lı yıllardan itibaren birçok müzik topluluğunda bir araya gelmiş olan orkestra üyeleri, ilk defa orkestra olarak Bodrum Midtown'da 60 gün boyunca her gün müzik yapıyor. Herkesin ziyaretine açık bir alanda, kendi müziklerini insanlara tanıtma fırsatı bulduklarını dile getiren orkestra üyeleri, klasik, Jazz, pop eserleriyle ziyaretçileri karşıladıkları için büyük heyecan duyuyor.

Midtown Orkestrası'na, dünya sahnelerinde müzik kariyerine emin adımlarla devam eden, Almanya, İtalya, Fransa, Avusturya, Bulgaristan, Belçika gibi birçok ülkenin opera sahnelerinde konserler veren, aldığı ödüller ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren tenor Fuat Kılıç Aslan eşlik ederken, Elif Turan, Süheyla Çolak, Tuğçe Karaoğlan ve Özge Koç da, Midtown Orkestrası'na eşlik eden diğer isimler arasında yer alıyor.
Senfonik düzenlemeleriyle dikkat çeken Midtown Orkestrası, Klasik, Jazz, Latin, Opera, Pop gibi çeşitli repertuvarlarıyla her gün saat 11:30-22:00 arasında trio, kuartet, kuintet bandı olarak birbirinden farklı gruplarını Bodrum'un en büyük alışveriş merkezi olan Midtown Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşuyor.

Midtown Orkestrası - Bodrum Antik Tiyatro Konseri
13 Ağustos 2014 Çarşamba, Saat 21.30 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Antik Tiyatro’da konser verecekler
  • 12.08.2014 09:30

Bodrum Antik Tiyatro’da konser verecekler

Birçok eseri senfonik olarak düzenleyerek dinleyicilere sunacak olan Midtown Ork ...

Bodrum Antik Tiyatro'da yaz konserleri!
  • 27.07.2014 10:39

Bodrum Antik Tiyatro'da yaz konserleri!

Türkiye'nin en popüler tatil beldesi Bodrum'da yazın en güzel konserlerinin tari ...

Midtown Orkestrası, 60 gün boyunca canlı performans sergileyecek
  • 30.06.2014 13:52

Midtown Orkestrası, 60 gün boyunca canlı performans sergileyecek

Bir alışveriş merkezi tarafından kurulan ilk orkestra olan Midtown Orkestrası, B ...