maritbet girişmaritbet
Başbakan Yıldırım: Statların önündeki engelleri aşalım

Başbakan Yıldırım: Statların önündeki engelleri aşalım

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık İzmir Ofisi'nde, Göztepe Stadı'nın tanıtımı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık İzmir Ofisi'nde, Göztepe Stadı'nın tanıtımı için yapılan toplantıda, stat ile ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Bu statın çevreye yük getiren değil, çevrenin yükünü alan bir anlayışla planlandığını söyledi.

Yıldırım, "İzmir'de maalesef bu tip tartışmalar öyle gündemi işgal ediyor ki yapılması gereken işler de gecikiyor, erteleniyor, engeller çıkarılıyor. Sonunda kaybeden İzmir, İzmir'in takımları oluyor. Bu projeler şimdiye kadar çoktan bitebilirdi, hizmete girebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor. Bunların önüne geçmemiz lazım" dedi.

Göztepe Stadı ile ilgili bir engel kalmadığını, ihaleye çıkılacağını bildiren Yıldırım, "Bir anlamda gecikmesi de hayırlı oldu, proje de gözden geçirilmiş oldu. Araziler vardı, ihtilaflı yerler vardı, onlar çözüldü. Şu haliyle Göztepe'ye güzel bir kimlik kazandıracak" ifadelerini kullandı.

"Statların önündeki engelleri aşalım"

Yıldırım, "Karşıyaka'da da işler devam ediyor. Orada da bir tabii zannediyorum ki Kemal Bey'i yanlış bilgilendirdiler, bırakın İzmir'i de statları yapalım. Siz bırakın da şu davaları, statların önündeki engelleri aşalım. Tamam çeksin artık şu davaları, çok zaman kaybettik. Selam söyleyin, İzmir için her türlü fedakarlığı herkes yapacak, başka çaresi yok" dedi.

Yorum Yaz