maritbet girişmaritbet
Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü

Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü

Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altında kalan 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken olay yerindeki çalışmalar devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'ndeki Bahçeşehir Sitesi'nin istinat duvarı saat 17.45 sıralarında çöktü. Çökmenin ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çöken duvarın çevresine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise yaptıkları arama kurtarma çalışmaları ile göçük altında kalan bir vatandaşı yaralı olarak kurtardı. Göçük altından çıkarılan vatandaş sağlık ekiplerince çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı. 

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesi'nde meydana gelen istinat duvarındaki göçük altındaki 1 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. Ekiplerimizin arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir" dedi. 

 Olay meydana gelmeden önce, site sakinlerinden bir çocuk duvarın üstündeki yolda geniş çatlakların oluştuğunu cep telefonu ile kayıt altına aldı. Daha önceden de geldiğini ve çatlakların git gide açıldığını belirten bir konuşma yaptığı videoda "böyle giderse burası çöker" dedi. 

"Aman abi dikkat et" 

Çektiği video sırasında yanından geçen bir aracın şoförü ile kısa bir diyalog kuran çocuk, yolun çok kötü olduğunu belirterek, "Aman abi dikkat et" diyerek uyarıda bulundu. Aracın sürücüsü ise durumun kötü olduğunu belirttiği konuşma videoda duyuldu. Arabayla zor geçilen bir yer haline geldiğini söyleyen çocuk yolun git gide açıldığını da belirtiyor. 

Yaşanan talihsiz olaydan önce çektiği iddia edilen videoda durumun ciddiyeti belli oluyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz